Hvordan å dekke et konkret veranda med tre

November 24

Hvordan å dekke et konkret veranda med tre

Dekker et konkret veranda med tre gir et varmere, koseligere inntrykk. Det er også en god måte å dekke peeling maling, liten chipping og misfargede betong. Uansett dine grunner, legger et tregulv til din konkrete veranda er en ganske enkel operasjon. De to vanligste tregulv valgene for verandaer er 5/4 behandlet terrassebord og tradisjonelle not og fjær gulvplanker.

Instruksjoner

Installere lekter

•Skjære nok styrene i 1-ganger-4 behandlet trelast for å løpe en rad hver 16 inches fra huset til fremkanten av våpenhuset i hele bredden. For en veranda 4 fot dypt og 10 fot bred må ni stykker på 48 inches. Disse vil være din lekter.

•Sett de to utenfor lekter til verandaen, med tapcon stil forankrer. Drill ¼-tommers pilot hull gjennom styret, jevnt fordelt på tre steder - en 4 tommer fra den ene enden, en samme avstand fra den andre enden og en hver 20 inches langs brettet, måle fra det første hullet.

•Still forborede batten i posisjon, skyll med en av kantene på verandaen, kjører fra huset til fremkanten av verandaen. Vise gjennom hver pilothull betong 1/8 tommer dyp, bruker en 3/16-inch roterende mason's bit. Dette vil markere et sted for din pilothull i betongen.

•Still styret til side og bore hver merket plasseringen til en dybde av 1½ tommer. Blås støv fra hvert hull.

•Bytt styret og kjøre en 2-av-1/4-tommers tapcon-stil anker gjennom batten i våpenhuset i hver pilothull. Gjenta med List på den motsatte enden av veranda.

•Space de resterende lekter på verandaen, starter i den ene enden; de bør være linjeavstand 16 inches fra midtpunkt til midtpunkt. Fest hvert batten med en konkret skrue i hver ende av styret, samme som slutten lekter.

Installere tregulv

•Start i frontlinjen av veranda og legge din gulvplanker ut én rad om gangen. Hvis bruker behandles 5/4 terrassebord, avstand mellom endene og kantene av hvert bord, omtrent 1/8 tommer for hevelse eller bredden på en behandlet dekk skrue. Not og fjær gulv, installere i henhold til produsentens instruksjoner; vanligvis vil hver brikke være tett til brikken av stanget.

•Sett behandlet terrassebord med behandlet dekk skruer 1½ tommer lang. Kjøre minst to skruer til hver batten langs hvert bord.

•Sett tungen-og-groove med ferdig negler gjennom ansiktet til gulvet i batten. Bruk 1¼-tommers negler. Hammer neglene på plass eller bruke pneumatiske Fullfør spikerpistolen og kompressor for å fremskynde arbeidet. Uansett hvilken metode du bruker, holde en spiker punch hendig å tappe spikeren hodene under overflaten for å hindre smertefulle skraping til føttene.

•Trim siste styret langs huset skal passe til bredden av gjenværende gapet. Sett den på plass og spiker eller skru den ned som for resten av gulv. La den neste siste raden unnailed til denne siste biten i stedet for not og fjær.

•Legg et stykke kvartal rundt molding på gulvet mot huset for å dekke eventuelle gjenværende gapet for et rent utseende.