Hvordan å dekke et Hunter Douglas vindu

November 1

Hvordan å dekke et Hunter Douglas vindu

Hunter Douglas er en omfattende produsent av windows og vindu-relaterte produkter. En av fordelene ved å eie windows formet av store produsenter er tilgjengeligheten av ytterligere deler og augmentations som er utformet med bestemte merkevaren sin spesifikasjoner i tankene. Vinduet dekker er blant de mest populære augmentations som de tillater brukere å kontrollere mengden lys som kommer inn i deres hjem. Som Hunter Douglas vinduet eier er det flere alternativer tilgjengelige for deg, den enkleste som er å installere en montert vinduet cover drives av en veggmontert trådløsbryteren.

Instruksjoner

•Measure størrelsen på vinduet med måler tape og skaffe en vindu cover montert på vinduet. Dekke alternativer kan utforskes på Hunter Douglas' nettsted.

•Locate to øverste hjørnene av vinduet og bore hull 1 tomme over hvert hjørne. Plasser en 2-tommers skruen i hvert hull og skru dem halvveis i, slik at 1 tomme på hver skrue er fortsatt stikker fra veggen.

•Hang til toppen skinnen på vinduet dekke over to skruene. Det skal være to hull i dekselet som justeres etter skruene og passe over toppen av dem..

•Locate en plass i nærheten av vinduet dekselet hvor du ønsker å plassere en trådløs montert bryter. Bore fire hull i veggen i rommet som du har valgt. Bryteren er et rektangel 2-1/2-ganger-4 inches i størrelse. Toppen to hullene skal være 2-1/2 inches hverandre og fire inches over bunnen to hull, som også bør være 2-1/2-inches hverandre.

•Sett de veggmonteringen over disse hull slik at fire skruehullene i veggfestet overlappe fire boret hull. Sikre Veggfestet må festes til veggen med fire 2-tommers skruene. Én skrue bør gå i hver skrue-hull. Hver skrue bør gå gjennom skruehullet og inn i hullet i veggen.

•Plasser to AA batterier på baksiden av bryteren trådløse veggen. Skyv bryteren veggen inn veggfestet. Det bør skyve på plass med liten eller ingen press påføres. Trykk opp og ned pilene for å flytte vinduet Hunter Douglas dekke opp og ned.