Hvordan å dekke et basseng vinteren

August 25

I motsetning til et overbygg kan du bruke sommeren vinter bassenget dekker er spesielt laget til å isolere vann under dem. På grunn av dette faktum sitte disse dekslene direkte på vannflaten i stedet for er knyttet med plugger eller innsats. Dette gjør dem faktisk litt lettere å bruke enn tradisjonelle dekker. Det viktigste å huske er å tappe bassenget så vannlinjen er under skimmer linjen og hell i kjemikalier til winterize vannet før dekselet.

Instruksjoner

•Trekk noen inches av vann ut av bassenget med en leid pumpe eller flytende vakuum. Du må gjøre dette slik at det er ingen vann inni skimmer rør som kan fryse, og derfor utvide, deformere eller bryte dem. Det er ingen grunn til å renne hele pool.

•Legg algaecide og winterizing løsning. Den enkleste måten å gjøre dette er ved å kjøpe pre-målt flasker på din svømmebassenget forsyning butikken. De fleste vil selge begge kjemikalier sammen som et sett.

•Ta din dekk og rulle den. Plass den over toppen av bassenget. Svart skal berøre vannet. Kontroller at dekselet er sentrert og har samme mengden overlapping på alle sider. Bruk verftet pinne eller målebånd for å bekrefte. Dette er viktig slik at kantene på forsiden ikke drift i bassenget eller kaste opp på grunn av for mye slakk.

•For en i bakken basseng, tynge dekselet med mer vann ved å binde poser eller kanner til looper på sin undersiden. Når du fyller dem med slangen, må du la noen plassen for vann til å utvide det fryser. Fylle 75 prosent av beholderen er riktig.

•For en aboveground basseng, bruke en kabel som du mate gjennom hullene rundt utsiden av coveret. Når du har koblet den gjennom hvert av hullene, trekke den trange og sikre den. Merk at noen deksler bruke utklipp i stedet. Hvis dekselet ikke er trukket stram, vil din dekk synke blader, snø og rusk faller oppå den.

•Kontroller din dekker en siste gang for å sikre at det er ingen sprekker hvor vind eller rusk kan sive under den. Som alt ser bra ut, bør du angis for vinteren.

Tips og advarsler

  • Hvis det er vind når du prøver å sette din dekselet på bassenget, kan du spray litt vann over det å holde den nede. Hvis du har problemer med overvekt på din overbygg på grunn av alvorlig vinterværet, kan du vurdere en mesh cover som tilbyr noen drenering som snø og is smelter. Alltid konsultere instruksjonene som fulgte med din overbygg.
  • Hvis skarpe gjenstander som pinner eller grener, lander på ditt dekke om vinteren, vil du fjerne dem så snart som mulig for å hindre en punktering.