Hvordan å dekke en transformator

June 22

Når fungerer i hjem elektriske ledninger, overfører transformatoren strøm fra en krets til en annen. En varierende elektrisk strøm i den primære oppretter en varierende magnetisk fluks, noe som resulterer i et varierende magnetfelt i den sekundære CoILen. Dette skaper elektriske spenningen som kreves til enhver tid. Om denne enheten er nødvendig for noen nabolag som ønsker elektrisk kraft, er transformers ofte plassert utenfor, gjør dem et stygt i omhyggelig velstelte plener. Det er imidlertid mulig å dekke dem for å blande dem til utendørs dekor.

Instruksjoner

•Plant en hekk foran transformatoren. Dette vil holde den fra tilværelse sett av passerer biler og fotgjengere samtidig noen frodige grøntområder plenen. Imidlertid kontrollere at hekk ikke vokse nær transformatoren eller koble med omkringliggende hus eller gjerder som transformeringen må fortsatt lett tilgjengelig når elektrikere må gjøre justeringer eller reparasjoner. Derfor vil arrangere busker i halvsirkelformet form tillate transformatoren forblir usett mens tillater rask tilgang.

•Erect en tre sider tregjerde rundt transformatoren. Sikre at gjerdet gir 3-fots tilgang på tre dekket sidene av transformatoren så reparasjoner kan gjøres uten necessitating fjerning av gjerdet. Å hjelpe dekselet blande inn ditt landskapsarbeid effektivt, velger tre som koordinerer med trim på ditt hjem eller det eksisterende tre gjerdet i hagen din, hvis aktuelt.

•Build en stor skur rundt transformatoren. Sikre at dørene åpne bred nok for hele fronten transformatoren åpnes, og bygge vegger med en 3-fots buffersonen rundt hele omkretsen av transformatoren. Dette er den mest effektive måten å dekke en transformator og skjule den fra visningen. Men er det også den dyreste. For at det skal passe til generelle utendørs utseende, design som en mindre versjon av ditt eget hus, og inkludere de samme fargene og materialer i konstruksjonen. Dette forhindrer at det ser ut som en hast ekstra verktøyet skur og i stedet, en koordinert del av eiendommen.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din byen tjenestemenn før bygging noen dekker for transformatoren slik at metoden er tillatt under lokale forskrifter.