Hvordan å dekke en tomat Bush

February 14

Tomat busker eller tomatplanter, kan gi mange tomater i løpet av livet. De krever en sunn mengde vann og sollys for å overleve, og er følsomme for skiftende værforhold, særlig kalde årstider og frost. Frost kan tynge bladene, skade tomater og drepe plantene. Dekker tilbyr noe beskyttelse mot frost av overtrykk varme under dekselet og rundt planter.

Instruksjoner

•Plasser en stor voksende innsats eller tre stake på alle fire hjørnene i tomatplante. For flere planter tett sammen, plass en innsats i hvert hjørne av gruppen av planter. Plass en innsats i midten av en gruppe planter, også.

•Lay store plast ark, tarp eller gamle laken over tomatplanter. Det bør være på toppen av innsatsen. Det kan ta planter, men bør ikke ligge på planter for vekttap støtte, da dette kan skade blader og stengler.

•Glatt ut overflødig ark eller tarp på bakken rundt planter så det er flatt på skitt. Plasser steiner eller murstein over overflødig tarp eller ark hvor den møter skitt. Dette vil forhindre arket eller tarp blåser rundt.

•Fjern dekselet, eller løfte den opp nok på dagtid, å tillate sollys og vann til plantene. Re-cover som nærmer seg kald kveld.

Tips og advarsler

  • Bestemme frost sesong for ditt område å vite når å dekke tomatplanter. Se ressurser for en frost dato velger som viser bestemte datoer for regionene.