Hvordan å dekke en motsatt vegg

March 12

Speilet veggene er stor for vekt rom og dansestudioer, men er ikke alltid det beste valget for andre formål. Speil er også vanskelig å fjerne fra veggen, betyr at fjernes ikke alltid et alternativ. Dekker en motsatt vegg er mye enklere enn å ta speilene av, men det krever tid og innsats. Oppdag en enkel metoder å dekke en motsatt vegg.

Instruksjoner

•Bruk gardiner. Henge stenger på veggene over speilet side ved side. Bruk lange gardiner trukket over stangen til å blokkere visning av speilet. Oppretter et interessant utseende ved å blokkere speilet delvis en blonder eller ren gardin.

•Prøv en privat skjermen. Personvern-skjermer er folding skjermer som blokkerer hva er bak dem fra visningen. Klassiske personvern skjermene er tre med intrikate stoff drapert bak. Gjeldende stykker spenner fra metall baser med vanlig stoff til skjermer som holder bilder for visning. Plasser en privat skjermen i områder hvor speilet er åpen å blokkere det fra synet.

•Rearrange møbler. Flytte store møbler elementer å blokkere speilet veggen.

•Think mindre. Bruke små elementer som postkort og bilder til å lage en full-wall collage. Unngå å bruke tape på hjørnene av små elementer. Usynlig bånd vises på vegger, så det ikke er et gyldig alternativ. Sticky putty eller dobbeltsidig tape på baksiden av bildene fungerer best. Husk å sette den under alle hjørner å unngå elementer faller utenfor eller hjørner stikker ut.

•Gå med plakater. Plakater er store papir kunstverk elementer som enkelt feste til vegger. De er tilgjengelige i en rekke utskrifter, fra klassiske artister til moderne kunstverk. Bruk på kitt eller dobbeltsidig tape under alle hjørner beholde elementer faller og holde det rent utseende.

•Bruk vanlig stoff. For en billig og enkel alternativ, bare plukke opp kutt av hva stoff ser bra ut, og takle det opp veggen over og under speilet. Dette alternativet er ikke den mest visuelt tiltalende, men fungerer som en midlertidig løsning eller et billig alternativ når den andre er for dyrt.