Hvordan å dekke en gammel Blacktop oppkjørselen med en ny Blacktop

August 22

I en alder av en skrantende økonomi velger mange huseiere å ta på hjemme forbedringsprosjekter i stedet ansette en entreprenør å gjøre arbeidet. Mens det kan spare penger, kan mange av disse prosjektene virke skremmende for uerfarne. Resurfacing en aldrende blacktop oppkjørselen med en ny og rent blacktop overflate legger skjønnhet og verdi til hjem. Heldigvis er det også en relativt enkel oppgave som nesten alle stand-bodied person med tålmodighet kan gjøre.

Instruksjoner

•Kontroller lokale værmeldinger før begynnelsen prosjektet. Hvis regn er spådd innen 48 timer, utsette arbeid til været er klart. Du trenger to dager med minst 50 grader F Vær for at materialet som kurere skikkelig. Hvis været ikke er en faktor, se over oppkjørselen overflaten for flekker eller olje flekker. Bruk wire pensel til å skrubbe bort flekker i overflaten.

•Sweep bort alle skitt og debris fra oppkjørselen og trekke noen ugress som kan ha dukket gjennom noen sprekker i fortauet. Spray hele oppkjørselen overflaten med en hageslange å vaske eventuelle gjenværende rester.

•Indentify noen sprekk over en tomme i bredde og fyll til toppen med sprekk filler. Trykk filler ned for å pakke i det sprekk og tillate for å kurere etter anvisningen på pakken (minst 30 minutter er typisk).

•Bruk tåken sette på hageslange sprøyta hodet gjelder en lys tåke over overflaten av oppkjørselen om morgenen dagen av prosjektet. Feie alle eventuelle gjenværende rusk og vann. Rør materialet, og bruk deretter "nal" pensel resurfacing materiale lange slag, ta vare for å fylle ut noen smallish sprekker og hull i fortauet. Jeg

•Squeegee materiale over sprekker å skape en glattere overflate. Når oppkjørselen er helt dekket og glattet, Tillat minst to klare og tørre dager for at materialet tørke før du prøver å bruke oppkjørselen.