Hvordan å dekke CMU veggen med stukk

May 29

Hvordan å dekke CMU veggen med stukk

Stucco, en værbestandig, gips-lignende materiale danner en varig dekker når utvendig bygninger. Lydforhold materialet gir ikke bare beskyttelse fra snø og regn, men også fra fire til en viss grad. Du kan installere det på ru overflater, inkludert betong mur enheter. Laget av betong, CMU vegger sist i lang tid. Dekker CMU veggen med stukk forbedrer utseendet og byggets dempe verdi.

Instruksjoner

•Kontroller CMU veggen for sprekker, hull eller andre feil. Fjern avskallinger maling fra veggen med en maling scrapper, og så makt vaske det fjerne rester, akkumulert skitt og mold. Du trenger en jevn, ren overflate slik at stukk overholder den.

•Measure og kutt strimler av 3/8-tommers tre lekte å dekke bredden på veggen med en SAG. Fest vannrette striper til øvre og nedre deler av veggen med mur negler. Du må kanskje ekstra striper langs midten av en høy mur.

•Prepare stukk for grunning i mikseren etter etiketten retninger, til det har konsistensen av softened smør. Lett tåke CMU veggen med en sprayer før stukk til den.

Legg forberedt grunning på murskje bruker en hauk. Hold murskje i 45-graders vinkel når søke stukk over muren og gradvis sette den på 30 grader. Bruke denne kåpen inne en feiende forslag over veggen, før det er helt dekket. Kontroller at denne kåpen er ikke tykkere enn 3/8 inches.

•Level overflaten av anvendt grunning på mur benytter en konstruksjon. Angi endene av konstruksjon mot de tre lekte du festet til veggen, og gradvis flytte den opp og ned å glatte overflaten av stukk og fjerne overflødig.

•Trekk ut neglene sikre lekte til veggen med en spiker avtrekker. Gjør dette nøye for å unngå skade på stucco. Gni veggen med en tre float, flytte den i sirkulære bevegelser langs overflaten, å forhindre stukk fra krymping eller sprengning som det cures.

•Prepare en annen bakst og bruke det over muren neste dag. Murskje, bruk denne strøk av stukk over CMU veggen på samme måte som tidligere pelsen. Men gjør denne kåpen ikke tykkere enn 1/4 tommers tykke.

•Texture veggen med en svamp, rake, murskje eller verktøyet du ønsker for å fullføre den. Avhengig av din personlige estetiske preferanser, lage swirls, linjer eller mønstre på stukk, eller la det som det er.

•Tillat det å kurere grundig for tiden angitt på etiketten retninger.

Tips og advarsler

  • Start fra bunnen og jobbe deg oppover når stukk over muren.