Hvordan å bygge noe for å skjule en dam foss enhet

August 8

Hvordan å bygge noe for å skjule en dam foss enhet

En dam foss enhet kan legge til skjønnhet og en fredelig atmosfære i hagen din landskapsarbeid stil, men bare hvis selve enheten helt skjult. For å skape en naturlig vassdraget til glede sansene, er en kombinasjon av kunstnerisk plassert steiner og naturalisere planter ideelt.

Instruksjoner

•Skjære høyden på en plast eller rubbermaid stil badekar eller bøtte til en høyde som er tilstrekkelig å bare dekke dammen foss enheten. Bruke skarp verktøyet kniven så kutte en døråpning side av badekaret for å tillate tilgang til fossen enhet for nødvendig vedlikehold. La denne døren festet til badekar eller bøtte på én side, helst toppen.

•Match rock stiler for dette prosjektet med resten av omkringliggende landskapsarbeid. Velge relativt tynt eller liten plast badekar eller bøtte. Bruk silikon tetningsmasse for å koble steinene beholderen på en naturlig måte. Dekk toppen og alle sider, inkludert kutt-åpen døråpning.

•Plasser beholderen over dammen foss enheten med åpningen på den mest tilgjengelige siden. Synke bunnen tomme eller så i skitt og gjemme den med steiner fra landskapsarbeid design. En foss eller vann kurs, en bekk er vanligvis dannet med mye av bergarter, så dette vil se den mest naturlige.

•Shovel litt skitt over toppen av fossen til den fyller ut alle sprekker mellom steiner. Dette trinnet er unødvendig hvis du bare vil en steinete se fossen design. Eventuelt dryss liten blomst eller aften gresset frø på denne skitt å skape et mer naturlig utseende. Alyssum, en groundcover som bare vokser 2 til 3 inches høy, er perfekt for dette.

•Bytt noen steiner eller høyere planter du fjernet rundt foss enheten når installere den for første gang, eller når du legger ned fossen dekselet du bare bygget. Planter er en fin måte å skjule enhet dekselet samtidig opprettholde den naturlige ser mulig.