Hvordan å bygge gulvet for en utendørs dusj dekk

March 8

Hvordan å bygge gulvet for en utendørs dusj dekk

Utendørs dusj er praktiske funksjoner for steder som stranden husene--du kan skylle av akkumulering av sand og salt uten sporing det innendørs og holde ting rent inni. En viktig del av en utendørs dusj er gulvet, eller dusj dekk. Dekk bør være hevet slik at vann, sand og skitt å passere, og du bør kunne fjerne dekk for rengjøring under. Bygge en utendørs dusj dekk innebærer noen grunnleggende snekker ferdigheter, verktøy og den riktige materialet.

Instruksjoner

•Measure bredden og dybden av dusjen gulv område med et målebånd.

•Skjære to 2-ganger-4 tommers boards tilsvarer bredden på gulvet. Kutte tre stykker av tømmer som passer dybden, mindre 4 inches. Sett de første to kortene på bakken, parallelt med hverandre, på 2-tommers sidene av styrene. Sted tre styrene i mellom og vinkelrett til to første. Ordne to styrene selv med endene av to første og tredje nøyaktig i midten. Skru styrene med rustfrie tre skruer, med to skruer på hvert punkt der styrene krysser hverandre.

•Skjære en 2-ganger-4 tilsvarer bredden på gulvet. Legge styret over rammen du har opprettet i forrige trinn, parallelt med de første to kortene du fastsatt for rammen, og selv med siden av rammen. Feste styret til rammen med to tre skruer på hver tidspunkt den overlapper vinkelrett styrene.

•Skjære en andre 2-ganger-4 til samme målingen. Plass den parallelle styret fra forrige trinn og linjeavstand 1/2 tommers bort. Sikre den til rammen med tre skruer.

•Continue skjæring og sikre styrene til rammen til gulvet er fullført. Plass gulvet i utenfor dusjen.