Hvordan å bygge en tomat frøplante vokser boksen

February 9

Hvordan å bygge en tomat frøplante vokser boksen

Mens planting tomat frø eller stiklinger direkte i bakken er en av de mest problemfrie alternativene når det gjelder hagearbeid, er det ikke alltid den beste tilnærmingen. Hvis du plante frø for tidlig på våren, kunne de alle dø under en sen frost. Bygge en frøplante vokser for å gi frø gang innendørs og større sjanse for overlevelse etter blir transplantert inn i hagen din.

Instruksjoner

•Velg en stor, plast lagring badekar med tettsittende lokk bruke som din frøplante vokser boksen. Erstatte et stivt skum kjøligere og bruke et ark med plexiglass på lokket hvis du ikke har en lagring badekar hendig eller din har ikke et lokk.

•Unwind en strand av LED lys og antallet pærer på stranden. Beste lysene bruke for dette prosjektet er hvit eller blå å stimulere frøplante vekst.

•Drill en rekke hull i lokket på plast storage karet (eller ark med plexiglass) med en elektrisk hånd drill med en 1/4-tommers borekronen. Bore det første hullet omtrent en tomme fra hjørnet av lokket og sette inn en av LED-pærer i hullet for å teste for passform, øke eller redusere bore bit størrelsen tilsvarende. Bore som mange hullene i lokket som det er pærer på stranden av Christmas lys, arrangere hullene i selv radene og kolonnene over hele overflaten på lokket.

•Sett pærene på strand av Christmas lys inn i hullene i lokket fra utsiden. Begynner ved å sette inn den første eller siste pæren på stranden i en av hjørnet hullene og ved rad- eller sette inn resten av pærene. Bruke en skvett av varmt lim for å holde pærene på plass hvis de ikke opphold i hullene sine egne.

•Fyll plast lagring badekar to tredjedeler full med kompost eller høy kvalitet Haven jord. Hvis du foretrekker å plante seedlings i individuelle skuffer eller kopper, fylle dem med jord og ordne dem i plast storage badekaret.

•Plant frøplanter i jord grave furer eller poking individuelle hull i jorda med fingeren. Dybden som du sår frø kan variere med ulike tomat frø, så se instruksjonene på frøet pakken eller utføre grunnleggende forskning for å fastsette riktig.

•Moisten jord med vann deretter sett lokket på plast storage badekaret og koble LED-lys. Lokket på badekaret vil bidra til å holde jorda fuktig og LED-lys vil gi planter med riktig spekteret belysning.