Hvordan å bryte opp en elektrisk skjøteledning

June 11

Hvordan å bryte opp en elektrisk skjøteledning

En elektrisk skjøteledning brukes ofte for mange formål, så lagring er viktig å har den tilgjengelig for bruk, om en støvsuger i huset eller elektroverktøy i garasjen. En elektrisk skjøteledning er også et verdifullt verktøy for repairmen som arbeider på jobb nettsteder eller som utfører mobile tjenester for huseiere og bedrifter. Å vite hvor å vikle en elektrisk skjøteledning vil spare tid og redusere rot i lagring skuff eller tjenesten seng.

Instruksjoner

•Locate en flat overflate tilstrekkelig nok å slappe av og legge ut elektriske skjøteledningen på en måte som gir rom for å gjøre looper i forlengelsen.

•Grab en koble enden av elektriske forlengelsen. Mate ut en del av skjøteledningen som tilsvarer ønsket lengde av løkke-størrelsen som er nødvendig for oppbevaring av ledningen. (Dette vil bli diktert av lagringsmetode og størrelsen på lagringsplass brukt.)

•BEGIN å gjenta en annen del av elektriske forlengelsen tilbake til startpunktet ved plug slutten. Bekrefte at denne delen av skjøteledningen ikke har vridd den første delen av løkken. Justere de to delene som trengs for å lage en rett, untwisted løkke.

•Ta artikkeldeler like lange til de to første delene av den elektriske ledningen og løpe den å bunnen av loopen, motsatte av Start punkt etter plug. Kontroller at denne delen ikke blir vridd også.

•Continue denne prosessen, ett avsnitt om gangen. Sørg for at hver nye delen av den elektriske skjøteledningen som mates ut ikke har vridd forrige avsnitt.

•Proceed med denne metoden av mate ut en lengde av elektriske skjøteledningen, ett avsnitt om gangen med ingen vendinger i skjøteledning, til andre plug slutten er nådd.

•Bruk ledningen tie stropper binde løkker elektrisk skjøteledningen, bruke som mange ledningen tie stropper som nødvendig å sikre lengdene av forlengelsen. Henge innpakket elektrisk skjøteledningen på en krok eller andre hengende element i ønsket lagringsområde.

Tips og advarsler

  • Denne metoden innpakning skjøteledning elektrisk kan brukes til enhver størrelse, type eller lengden på ledningen. Lengdene av delene i ledd avhenger området tilgjengelig lagringsplass og ønsket størrelse på innpakket forlengelsen.
  • Vær sikker på fjerne alle vendinger som oppstår i skjøteledning før du fortsetter til neste del av løkken. Alle ledninger som har kobbertråd inne produserer en naturlig rett linje når de er lagt ut, med mindre de har blitt vridd på enkelte punkt.
  • Fikser på en en elektrisk ledning kan fjernes ved untwisting dem for hånd. Hold ene enden av delen i den ene hånden og bruk derimot for å rett neste del. Dette at du må arbeide med den elektriske ledningen videre ned lengden til kink kan være rettet.
  • Et nyttig skritt for innpakning mindre elektriske ledninger (for eksempel strømledningen på en støvsuger) er å samle looper i den ene hånden mens risting ut neste loop delen av ledningen. Dette vil tillate ledningen til løse seg selv mens innpakning den. Denne metoden kan brukes for lengre, tyngre ledninger, men krever mye styrke.