Hvordan å bruke verktøy for å fjerne kjøkkenkran

May 6

Du fjerner en kjøkkenkran med to viktigste verktøy. Du kan bruke en skiftenøkkel fjerne slangene vann fra kranen stammer og shutoffs. Tappekran stilk nøtter som holder kranen til vask toppen fjernes med et verktøy kalt en basin skiftenøkkel. Å vite hvordan du bruker verktøyene for å fjerne en kjøkkenkran riktig vil gjøre jobben gå mye jevnere.

Instruksjoner

•Juster kjevene av skiftenøkkel ved å slå justering hjulet. Skyv tommelen over justering hjulet mot kjevene av skiftenøkkelen lukke kjever. For å åpne kjever, skyv tommelen på justering hjulet mot håndtaket av skiftenøkkelen.

•Åpne jaws på de justerbare skiftenøkkel og plassere den på montering du vil fjerne. Slå justering hjulet mot kjever å stramme kjever rundt montering. Kontroller at skiftenøkkelen holdent på montering og lukkes tett rundt kantene av montering. Løsne inventar ved å vri dem mot klokken.

•Kontroller basin skiftenøkkel og merker at den har et hode som dreies på håndtaket. Dette er slik at det passer i trange områder under vask bassenget, hvor tappekran stilk nøtter er plassert.

•Sett hodet i basin skiftenøkkel under vask bassenget og koble den åpne enden av hodet rundt mutteren. Vri hodet rundt mutteren med håndtaket av skiftenøkkelen. Dreier mutteren mot klokken for å løsne den.

Tips og advarsler

  • Når du installerer inventar eller nøtter, hånd-stram først og deretter avslutte dem med en skiftenøkkel.
  • Når du fjerner en mutter eller montering, løsne dem med en skiftenøkkel før du kan fjerne dem med hendene.