Hvordan å bruke Schefflera som kompost

April 3

Hvordan å bruke Schefflera som kompost

Planter krever rett solen og sesongen å vokse, men også trenger den rette blandingen av rike, næringsrik jord hele livet. Mens nye gartnere kan bruke native jord eller velge Beef beplantning jord, vet erfarne gartnere at den beste jord endringen er enkel organiske kompost. Hjemmelaget kompost inneholder alle tilgjengelige organisk mater, og kan omfatte tilbehør fra planter som schefflera. Hvis du er å bli kvitt schefflera og vil resirkulere den i hagen, blande det inn i en kompost haug å produsere en verdifull jord endring.

Instruksjoner

•Plasser en 20-gallon plast hylle i en beskyttet plassering i gården, der det vil få luftsirkulasjon, men være beskyttet mot regn. Bruke en større hylle hvis du spesielt ambisiøse eller har mange verft utklipp til kompost.

•Fyll hyllen halvveis med Haven jord som base, legger schefflera rester. Inkluder andre verft utklipp og kjøkken restene som egg skall, kaffegrut, frukt, grønnsaker og nøtter for utvalg. Andre gode ingredienser inkluderer tre aske, styre gjødsel, bark, filler papir, sagflis og torv mose.

•Et haug av utklipp og skitt før det er fuktig, deretter bruke en hage gaffel for å blande haugen. Legge til en kompost starter, tang emulsjon eller bein måltid for å få prosessen i gang raskt.

•Mix haugen minst en gang om dagen til aerate materialet. Mikroorganismer som er ansvarlig for å bryte ned det organiske materialet trenger en konstant lufttilførselen hvis de skal fungere. Bland kompost haug oftere til kompost raskere.

•Legg nytt materiale, inkludert flere schefflera Kasserer, hver to til tre dager. Legge til andre elementer samtidig å oppmuntre raskere kompostering. Vann haugen hver gang du legger materiale og bland godt. Kompost haug bør alltid være litt fuktig, og opprettholde en litt varm temperatur.

•Bruk kompost når det blir mørk brun og tar en smuldrete, jord-lignende konsistens. Bland kompost i jord som et tillegg, bruke den som potting jord eller brukes som gressmalingsklaffen i hagen.

Tips og advarsler

  • Holde kompost binger på solfylte steder å holde dem varme og fremskynde komposteringsprosessen.