Hvordan å bruke Peppermint ekstrakt å rense ditt hjem

June 26

Hvordan å bruke Peppermint ekstrakt å rense ditt hjem

Hvem trenger Mr. Clean når Moder Natur har gitt den smarteste, ferskeste måten å rense og rense hjemme? Lyse, muntre duften av peppermynte gjør mer enn lukten hyggelig; liten flaske også gjør dobbel jobb som en rengjøring løsemiddel. Les videre for å oppdage hvordan du bruker pepeprmint ekstrakt å gjøre din bolig spic og span.

Instruksjoner

•Rengjør og friske mikrobølgeovnen din ved å fukte en fuktig, ren svamp eller klut med om 1/2 ts peppermint extract. Tørke ned sider og vegger av mikrobølgeovn fjerne noen langvarig lukt og matflekker.

•Fyll om 2 ts peppermynte Pakk ut til en feilfri tom emballasje sprayflaske. Fyll om halvveis opp med vann. Gå rundt i huset og spritz din "air freshener" der det er nødvendig. Dette er en ikke-giftig og pleasat-smelling måte å fjerne lukt miljøet uten ekkel kjemikalier.

•Etter at du har vasket ditt kjøkken skjærebrett, gi dem et par spruter fra din sprayflaske å feilfri og fjerne lukt dem. Bruk et par spruter fra din sprayflaske for å tørke ned veggene i ovnen i mellom cleanings, også. Etterlater en fin fersk aroma.

•Hvis du har blitt hakke løk eller fileting fisk, vask hendene med såpe og vann, deretter tørke dem tørr med et papirhåndkle fuktet med et par dråper peppermint ekstrakt. Lukt vil forsvinne.

•Tørk babyens barnestol og brett mellom bruker med en fuktig svamp eller ren klut fuktet med peppermint extract. Du vil ikke bruke kjemikalier og peppermynte er en naturlig rensing agent.