Hvordan å bruke lime voks som møbler polsk

July 20

Hvordan å bruke lime voks som møbler polsk

Bruk av lime voks vil holde nesten alle typer ser sitt beste, legge glans og fylle ut små feil og sprekker. Lakkerte eller oljet tre fordelen av en anvendelse av lime voks mer enn én gang i året. For oljet eller malt tre, et program hver to til fire år er tilstrekkelig, men en gang år programmet vil gagne møbler som mottar regelmessig bruk, for eksempel en bordplaten.

Instruksjoner

•Tørk møbler brikken med en myk klut for å fjerne støv. Hvis møbler er skitten, rengjør brikken med en mild olje såpe passer for møbler, så tørr brikken grundig med en myk, tørr klut.

•Velg lime voks tonede til samme farge og litt mørkere enn din møbel. Unngå klart voks, spesielt hvis din møbler er mørk, så klart voks vises i utskårne områder, innrykk eller sprekker.

•Apply lime voks møbler, med en ren, lofri bomullsklut. Bruke voks i lang, selv slag, gni i samme retning som de tre korn. Store flater som en kommode eller bordplaten, gni fra den ene enden av brikke til den andre å forhindre stopp og gå merker, som krever omfattende polering.

•Coat hele stykke møbler med et tynt islag lime voks, så la voksen tørke i henhold til instruksjonene som følger med produktet. Tørk eventuelle drypper umiddelbart. Fjern overflødig voks med en ren klut.

•Buff møbler med en ren, lofri klut. Tørk møbler i lang, selv slag, gni med korn av skogen. Alternativt, tørke inn møbler med #0000 stålull, så buff møbler som ønsket glans, med en lofri klut.