Hvordan å bruke kattesand som en avfukteren

July 17

Kattesand, også kalt kattunge søppel, kan brukes på mange kreative måter, for eksempel trekkraft på is, en deodorizer for sko og trashcans og den viktigste ingrediensen i en gjørme moskus. Katten søppel kan også brukes som en avfukteren fordi det absorberer vann, å holde området må-fri i prosessen. Velg søppel laget av leire og en som er unscented, med mindre du foretrekker lukten. Kattesand er flott for små mellomrom der en vanlig avfukteren kan lett gå eller i båt, bobil eller ferie hjemme ikke i bruk.

Instruksjoner

•Fyll kattesand i grunne åpne containere. Hvor mye avhenger av ditt space. En liten kvart-størrelse beholder kan fungere godt i et skap, men en to gallon beholder kreves for mellomstore rom. Beholdere som er utformet for å gå under sengen fungerer bra for store områder.

•Still beholderen i rommet eller mellomrom. Erstatt søppel når det begynner å lukte dårlig eller krystallene er fuktig og kan ikke absorbere fuktighet.

•Fyll bunnen av et par strømpebukse eller bomull sokk med en kopp kattesand og binde den stengt. Disse fungerer godt i skuffer, skap, pakket-bort telt og sove poser, bare for å nevne noen.