Hvordan å bruke kaffegrut som plante mat

June 25

Frisk kaffegrut mange mennesker kaste bort hver dag er rik på nitrogen. Dette betyr at de kan gjenvinnes i en utmerket plante mat. Nitrogen innholdet strømmer bakterier i en kompost haug, som bidrar til å bryte ned organisk materiale for fremtidig bruk som gjødsel, eller det kan bli absorbert direkte av planter.

Instruksjoner

•Sprinkle brukte kaffegrut direkte rundt foten av en plante eller tre, eller på en plen. Dette er lettere hvis eiendommen er tørre, men det er ikke nødvendig å tørke begrunnelsen før dem jord eller kantlinjer.

•Et området hvor du har brukt kaffe begrunnelse umiddelbart og grundig.

•Dekk eller blanding. For å hindre mold eller skadedyr, dekke enten kaffegrut du bruker med blader eller mulch, eller kaste dem i jorden med liten rake eller murskje. Bare vanning området kan gjøre dette hvis bare en liten mengde grunnlag brukes.

•Compost gjenværende grunnlag. Noen grunn som du ikke direkte gjelder din jord eller plen kan lagres i en utendørs kompost haug. Dette inkluderer kaffe filtre og te poser, som brytes lett. Dekke din frisk eiendom med blader og utklipp, eller bruke dem på toppen av en eksisterende haug og slå innholdet minst en gang per uke.

Tips og advarsler

  • Om kaffe er seg selv litt surt, brukt kaffe begrunnelse er pH nøytral fordi syre er vannløselige. Kaffegrut også inneholde kalsium og magnesium, men fordi de mangler betydelige nivåer av fosfor, de er best brukt på evergreens, blomstrende planter og gress.