Hvordan å bruke grønne produkter

October 29

Å vite hvordan å bruke grønne produkter kan utgjøre forskjellen mellom et rent og miljøvennlig miljø og en atmosfære som bærer skadelige kjemikalier. Mange husholdningsartikler, som lamper, vaskemaskiner og tørketromler, kommer fra miljøvennlig versjoner som utfører og deres ikke-grønne kolleger. Ifølge miljøvennlig foretrekke innkjøp nettsted, med grønne produkter, kan du rengjøre atmosfæren, fordi grønne produkter resirkuleres og redusere emballasjeavfall og transportkostnader.

Instruksjoner

•Bytt gamle lyspærer. Bruke grønn belysning tilbehør, slik som lysrør, til å redusere strømregningen og opprettholde samme mengde lys. Skru glødepærer fra sine kontakter og erstatte dem med lysrør, som burde skru i normalt.

•Bytt din kjemisk forsterket renset med miljøvennlig spray og pulver. Bruke produkter som flis rensemidler eller rustfritt stål renset ved sprøyting løsningen på deres respektive overflater, la løsningen betale for fem til syv minutter og deretter tørke med et vaskbart håndkle.

•Bytt din vaskemiddel med en helt naturlig vaskemiddel som kan rense klær uten bleking kjemikalier. Hell en cap av naturlige vaskemiddel i vaskemaskinen og Legg en helt naturlig tøymykner i tørketrommelen å friske opp klær.

•Bytt skadelige parabol og hånd såper med naturlige såper kan helbrede hendene og vaske opp på samme tid. Vanlig såper kan tørre hender og føre dem til å beskjære. Naturlige oppvaskmiddel har de samme styrke som vanlig såpe, men uten å produsere kosmetiske problemer.