Hvordan å bruke galvanisert badekar som en Planter

May 22

Hvordan å bruke galvanisert badekar som en Planter

Galvanisert badekar har en rekke bruksområder, fra som hagen lagring for å holde kald drikke på grillfest. Du kan også bruke en galvanisert badekar som en planter. Den vil ikke rust, fordi den har en sink belegg. Plasser et gammelt badekar under en skygge treet å vokse impatiens og andre skygge-kjærlig ettårige, eller sette den i et solrikt sted å vokse petunias, tusenfryd og blomster som foretrekker solen. Den rustikke sjarmen av galvanisert badekar overfylte med blomster er et lys tillegg til noen landskapet.

Instruksjoner

•Paint på utsiden av galvanisert badekar med en akryl. Velg en farge som vil vise alle malt design du legger til senere. For eksempel lys grønn, lys blå, lavendel, gule og hvite gjør malt vinstokker og blomster pop. Maling. Hopp over dette trinnet hvis du foretrekker naturlig metall utseende.

•Tape sjablonger på utsiden av planter. Fyll utklipp med akrylmaling med en nesten tørt sjablong pensel. Fylling i sjablonger fungerer best med et minimum av maling på penselen. Dette holder maling kjøre og ødelegger utformingen. Swirl maling fra utsiden av utskjæringen til sentrum. Fjern sjablongene og la malingen tørke. Hopp over dette trinnet hvis du ønsker.

•Vri badekaret opp ned. Bore 1/4-tommers hull hver 4 inches gjennom bunnen av badekaret med en borekrone vurdert for metall. Hullene gir tilstrekkelig drenering for plantene.

•Lokk med galvanisert badekar oppreist. Line bunnen med open kaffe filtre. Kaffe filtre er biologisk nedbrytbart og vil stoppe potting jord fra rømmer planter. Det er ikke nødvendig å tape filtrene i stedet. bare legge dem over hullene.

•Sett ned en 1-tommers lag med grus. Grus vil hjelpe planter holde på fuktigheten. Fyll badekaret 2/3 full med potting jord hvis du plante modne blomster, eller fylle det innenfor 3 inches av toppen hvis du plante planter.

•Fjern planter fra vokse beholdere og plante dem i potting jord. Fyll rundt modne planter med mer potting jord. Vanne plantene. Gjødsle etter behov.