Hvordan å bruke en TV-enhet som lagring

October 20

Hvordan å bruke en TV-enhet som lagring

En TV-apparatet kan brukes til å lagre mer enn bare underholdningsutstyr. Noen TV-enheter er frittstående, mens noen er bygget inn i bukter i veggen. Det er også TV-enheter som kan monteres på vegg. Ifølge styleathome.com er"veggplass arrangørs beste venn. Om din TV-apparatet er veggmontert eller frittstående kan det hjelpe deg å organisere og redusere rotet i hjemmet ditt.

Instruksjoner

Bruk en TV-enhet som lagringsplass

•Determine hva lagre i TV-apparatet. Mange TV-enheter har en stor plass i midten for TV og mange små hyller rundt. Hvis enheten er formet som dette, og hyllene har dører, kan du lagre små elementer som bøker, CDer, gensere eller retter på små hyllene. Du kan bruke stor plass til å lagre elementer eksempel brettspill, badehåndklær, eller store kjeler og panner. Hvis TV apparatet ikke har noen dører, kan du opprette et tiltalende utseende ved å lagre elementer på mindre hyllene, og bruke den stor plassen til å vise bilder, en vase av blomster eller en skulptur. Noen TV-enheter er mindre lik i oppsettet for en hylle, og er bygget mer som et skrivebord. Slike enheter har hyller for VCR eller DVD-spiller og lagring kan kassetter eller DVDer. TV er vanligvis plassert på toppen av denne typen enhet. I denne modellen av TV-apparatet, kan du lagre kjøkkenutstyr i hyllene, og viser et på toppen.

•Installer tilleggsfunksjoner. Du kan øke lagringsplassen for klær, vesker eller hatter ved å installere kroker på sidene av enheten. Hvis enheten funksjonene åpne hyller og du har tenkt å lagre elementer du ønsker å holde skjult, kan du legge til gardiner eller dører til enheten.

•Lagre elementene på en organisert måte. Plassere elementene i TV-apparatet slik at elementene du bruker sjeldnere er på baksiden og elementene du bruker daglig i områder som er lettest å nå. Sett som elementer sammen på samme sokkel, og sikre at ingenting er over pakket eller rotete.

Tips og advarsler

  • TV-apparatet kan males slik at de passer rommet som det skal brukes i.
  • Hvis enheten brukes til å lagre klær på soverommet, kan et speil knyttes til side.
  • Ved lagring varer på en hylle som TV-enheten, må du ikke lagre tunge gjenstander på høy hyller, mens resten av sokkelen er fremdeles tomme. Dette kan forårsake sokkelen til spissen. Holde inne sinn størrelse og styrke TV apparatet før du bestemmer hvilke varer som skal lagre i den.