Hvordan å bruke en Bissell teppe renere Renhet Møbeltapetsering

November 28

Hvordan å bruke en Bissell teppe renere Renhet Møbeltapetsering

Bissell produserer en rekke støvsugere og teppe rengjøringsmidler som er tilgjengelig i hjemmebruk, apparatet og kjøpesentre samt online. Mens utviklet for å fjerne bakken-i skitt fra tepper, kan du også bruke vedlegg og verktøy Renhet Møbeltapetsering. Prosessen med å rense møbelstopping med en Bissell teppe renere er ganske enkel, men bør bare gjøres av en voksen på grunn av bruk av elektrisitet og varme rengjøring formel.

Instruksjoner

•Examine koden på møbeltrekk. Hvis produsentens koden har "W" eller "WS" skrevet på den, Fortsett med å bruke Bissell for å rengjøre. Hvis koden sier "X", bruk "S", eller "Tørr ren bare," ikke Bissell for å rense elementet fordi det kunne skade. Unngå å bruke Bissell teppe renere på fløyel eller silke.

•Ta tanken av Bissell teppe renere og fyll tanken med varmt vann. Åpne formel tank og fyll med Bissell rensemiddel. Angi både tanker tilbake til rengjøring renere.

•Vri "Egendefinert ren" ringe til "Normal ren" for de fleste møbeltrekk flater eller "Lys ren" for delikat elementer og tekstiler. Gjøre "Klar verktøy" ringe å "Vedlegg."

•Plugg Bissell til et strømuttak og slå på bryterne varmeapparatet og makt. La minst ett minutt for innebygde varmeren til oppvarming rengjøringsmiddel.

•Ta slangen fra gulvteppet renset og fest rengjøring verktøyet til enden. Velg et iøynefallende område av møbeltrekk og skyter på renere å spray noen rengjøring formel på området. Flytt rengjøring verktøyet over området til sugekraft opp formelen. Vent noen minutter etter farge standhaftighet eller andre problemer før du fortsetter å vaske resten av trekket.

•Spray rengjøring formelen over møbeltrekk overflaten og flytte rengjøring verktøyet i en tilbake og bevegelse frem over fuktige området. Gjenta over hele overflateområdet renses.

Slå av og koble teppe renere når du er ferdig. Tilbake slangen til enheten, tilbakestille rengjøring verktøyet på vakuum og tømme ut tanken.