Hvordan å bruke eddik som en rengjøring Agent & desinfeksjonsmiddel

June 23

Eddik er ikke bare en populær smakstilsetning, men også en miljøvennlig, økonomisk og effektiv rengjøringsmiddel. Bruk eddik til å desinfisere baby leker og utstyr, utslette lukt og Fjern vanskelige flekker og rester.

Instruksjoner

•Rengjør kaffetrakter. Hvis du ofte bruker din kaffetrakter, samler det kalk innskudd og andre rester. Minst en gang i måneden, fylle halvparten av kaffen med hvit destillert eddik og fylle resten av veien med vann. Kjør kaffetrakter. Gjør dette to ganger. Eddiksyre i eddik vil oppløse innskudd.

•Eliminate pet lukt. Hvis din katten eller hunden hadde en ulykke på teppet, kan du fjerne lukt og rense mest flekken med en blanding av hvit destillert eddik og natron. Bruk en bolle til blandingen, som det skal ha mer flytende enn pulver. Plukk opp eller tørke så mye av rotet som du kan, dyppe en liten børste i blandingen og gjelder teppet. Skrubbe flekken i små, sirkulære bevegelser. Vente 24 timer før støvsuging. Hvis flekken er synlig, kan du gjenta prosessen.

•Fjern kalk innskudd fra stål potter. Hell en blanding av 50 prosent vann og 50 prosent hvit destillert eddik i potten og kok. Lime innskudd bør fjerne. Vask potten som normalt med såpe og vann.

•Desinfiser kjøkken og bad områder. Den amerikanske regjeringen gjenkjenner ikke eddik som desinfeksjonsmiddel fordi den ikke er registrert som et plantevernmiddel med Environmental Protection Agency. Men ifølge selvhelbredende uttrykk viser studier at en 5 prosent eddik løsning "dreper 99 prosent bakterier, 82 prosent av mold og 80 prosent av virus." Vær en blanding av eddik og vann spray flasker i kjøkken og bad. Bruk den for å desinfisere skjærebrett, kjøkken tellere, retter og bad overflater.

•Desinfiser baby leker ved å vaske dem i en blanding av hvit destillert eddik og såpevann. Dette er en talt ikke toksisk alternativ å sikre at babyens leker forblir bakterie-fri.

Tips og advarsler

  • Hvit destillert eddik er billig, og du finner den i alle store supermarkeder. Du kan selv kunne kjøpe den for mindre i nærliggende dollar butikken.