Hvordan å bruke blekemiddel som en renne renere

August 29

Ren, ufortynnet blekemiddel inneholder natriumklorid - hva er ofte referert til som "klor" eller "vanlig blekemiddel" - kan brukes til å rense husholdning avløp og hindre tresko. Non-klor og farge-safe blekemidler er ikke like effektive i denne bruken. Denne typen blekemiddel krever imidlertid å følge retningslinjer for bruk fordi det er en farlig kjemisk.

Instruksjoner

•Fyll 12 unser riktig type blekemiddel i det synke eller tub som avløp du ønsker å rengjøre.

•La blekemiddel sitte i 30 minutter til en time for langsom avløp eller rutine rengjøring. Stoppet avløp og alvorlig tresko, la sitte over natten.

•Flush blekemiddel med varmt vann. Husk å vask alle spor av blekemiddel fra bassenget og avløp fordi noen materialer som rustfritt stål, vil korroderer eller misfarges hvis utsatt for å bleke i lange perioder.

Tips og advarsler

  • Om klor en gang var tenkt skadelig for eldre avløp, tror de fleste rørleggere nå blekemiddel forringes rør uavhengig av sammensetning eller alder.
  • Ikke bland blekemiddel med andre rengjøring stoffer. Blekemiddel og ammoniakk opprette klorgass, som er skadelige og ofte fatal. Mange butikk-kjøpte rengjøringsmidler inneholder kjemikalier som vil reagere med blekemiddel.