Hvordan å bruke aluminet Sulfate lavere jord pH

February 4

Hvordan å bruke aluminet Sulfate lavere jord pH

En jord pH av 7.0 anses nøytral. Jord med en pH over 7.0 er alkalisk mens de som har pH under 7.0 er sure. De fleste planter, ornamentale gresstyper og grønnsaker vokser best i jord med en pH rundt 6.0 til 6,8, men blåbær og rhododendron må en pH mellom 5.0 og 5.5. Når jordsmonnet er for alkaliske, kan planter ikke kunne næringsstoffer jern og magnesium. Planter utvikle ofte jern chlorosis eller gule blader, som kan føre til den høye saltholdigheten og død. Aluminet sulfate, granulerte gjødsel tilgjengelig på hage sentre, Forsurer kjapt jord mens nitrogen.

Instruksjoner

•Fjern små mengder av flere steder i hagen din med en hage sparkel. Mix jord i en bøtte, deretter spredt det på ren papir til tørk. Når det er tørt, returnere det til bøtte og bland det igjen. Scoop 1 kopp jord i en plastpose eller andre sealable beholder og sende den til et universitet forlengelsen kontor, et fylke forlengelsen kontor eller en kommersiell lab for en jord test. Innen et par uker, vil du motta en analyse som detaljer jord pH og anbefalinger for gjødsel.

•Apply aluminium sulfat jord, etter anvisningen på pakken. Vurdere gjeldende pH i jorda og pH-nivået du prøver å oppnå. For eksempel hvis gjeldende pH i jorda er 7,5 og du redusere det til 6.5, råder bruke 1,2 lbs. aluminet sulfate for hver 10 kvadrat fot av jord, Clemson University samarbeidende forlengelse. Nedskrive beløpet av en tredjedel hvis du har sandholdig jord, og øke frekvensen av halvparten har du leire jord.

•Arbeid aluminet sulfate i jorden med en spade og deretter vann jord grundig før det er jevnt fuktig å aktivere produktet. Aluminium i jord reiser surheten umiddelbart, mens svovel bryter ned mer sakte, avhengig av jord temperatur bakterier i jord. Svovel bryter ned de raskt i fuktige, varm jord.