Hvordan å bore Metal med en Push Drill

January 14

Under boring metallgjenstander, finner du den enkleste måten å gjøre det er med en elektrisk drill. En elektrisk drill vil gjøre en rask, rent hull i en rekke tykkelser metal. Hvis du ikke har en elektrisk drill, en hånd trykk drill vil gjøre, men du vil trenger mer i prep arbeidet først. En hånd trykk bore fungerer det samme som en elektrisk drill, men i stedet for øvelsen litt snu via strøm, bit øvelser som du bruker press på den og rotere knott øverst med hånden.

Instruksjoner

•Sett på vernebriller. Merk plasseringen du ønsker å bore hull i metall med kritt. Beliggenhet center punch i sentrum av kritt merke. En center punch ser ut som en stål blyant. Hold center punch oppreist over mark; har skarp tips slutten av center punch sentrert på kritt merke.

•Trykk på toppen av center punch flere ganger med en hammer. Dette vil lage en bulk i metall og fungere som et utgangspunkt for bore trykk. Avsette center punch.

•Plasser borekronen i slutten av bore trykk. Stram det ned ved å dreie trykk bore hodet. Normal borekroner innarbeide trykk bore, men push øvelser kommer vanligvis med spesiell borekroner.

•Plasser hånden på knotten på trykk bore. Lene kroppsvekten din i trykk bore, som trykket vil hjelpe borer et hull. Dreie vrideren med klokken inntil du gå gjennom metallet.