Hvordan å bore i keramiske fliser henge funksjonshemma Bar tak

December 7

Hvordan å bore i keramiske fliser henge funksjonshemma Bar tak

Bariatric bar grep er nyttig for funksjonshemmede i hele hjemmet. Men disse håndtak er spesielt nyttig på badet, hvor slips og faller er vanlige. Handikappede rails må monteres på veggen stud gjennom ark med bolter slik at de er stabile. Hvis du ikke er forsiktig mens bore hullene, føre drill ruten for å knuse. For å installere riktig flis, må du bruke riktig verktøy og prosedyrer.

Instruksjoner

•Dekk flis som du vil være boring med et stykke av tape. Tapen vil forhindre borekronen fra gli og skrape din brikke. Merke med en penn punktet på båndet hvor du skal bore.

•Plasser borekronen i øvelsen. Skruen store hull, bruke litt mur. For større hull så bruk et hull bit. Definere drill på det laveste innstillingen. Bruk aldri en høy hastighet ved boring flis. Din drill bør operere på bare 100 til 200 omdreininger per minutt.

•Drill i ruten med fast, jevnt trykk.

Tips og advarsler

  • Hvis din drill bit varmer slik at den rød hot, distrikter for fort flisen. Avkjøle litt av dyppe den i vann og sette din drill til en lavere innstilling. Du kan også bidra til å holde litt kjølig av belegg det i kutte olje.