Hvordan å bore et grunt vann godt

January 1

Hvordan å bore et grunt vann godt

Ifølge Lifewater International bestemmes den maksimale dybden av et grunt vann godt av hvor langt en hånd pumpen kan trekke vann. Siden håndpumper ineffektive over 240 føtter, kan du ikke drille disse brønnene noe dypere. Ikke alle er enige med denne definisjonen, men og i King County, Washington, ved maksimum dybde i en grunne brønn er 50 fot. Hvis vannet tabellen er mindre enn 25 fot dypt, en drevet vel kan komme deg dit med minimal kostnad og innsats.

Instruksjoner

•Dig hull. Bruk en hakken å bryte opp vanskelig terreng og fjerne den med en spade. Grave til en dybde på 5 fot. Sjekk dybden med et målebånd og fylle din hull med vann. Som vannet soaks i, vil det hjelpe hullet for å holde formen.

•Assemble en drivepoint. Pakk rørleggers tape rundt trådene i sløv slutten av din drivepoint. Skru på et koblingen ved å rotere din drivepoint mot klokken mens du roterer koplingen klokken (bruk to pipe skiftenøkler). Nå koble en del av planen 40 pipe til din kobling på samme måte, etterfulgt av en drivecap å plugge den åpne enden av planen 40 røret.

•Hammer drivepoint i hullet. Center den spisse enden av drivepoint i bunnen av hullet og sted et nivå på drivepoint akselen og kontroller at boblen sentre. Nå kjøre drivepoint i bakken med din slegge som du holder den i en nivå posisjon.

•Kontroller for vann. Binde en spole strengen til en 2-unse vekt og senk den ned røret etter vann. Hvis strengen kommer opp våt har du nådd vannet tabellen. Hvis ikke, holde legge deler av planen 40 pipe og kjører dem i bakken før du gjør. Deretter kjøre pipe ned noen flere føtter å tillate sesongmessige svingninger i vannet bordet og la ca 3 fot med rør over bakken.

•Seal overflaten. Hvis du er i et kaldt klima, finne fryse dybden av jord i ditt område og vikle glassfiber isolasjon rundt røret til denne dybde, så tape ender med duct tape. Spade løs bakken tilbake i hullet før du fylle den og tamp den med den flate siden av din spade. Midtstiller 3-fots-av-3-fots skjemaet over fylt hullet og følg instruksjonene på sement emballasjen å blande nok til å fylle ut skjemaet. Spade våt sement til skjemaet og tørk for å fullføre brønnen.