Hvordan å bli kvitt din Tree av valnøtter

May 21

Hvordan å bli kvitt din Tree av valnøtter

Valnøtt trær begynner å slippe sine nøtter i slutten av August i de fleste deler av USA. Mens valnøtter er deilig og næringsrik nøtter, skall inneholder et stoff som kan flekker hud og stoff mørk brun. Av denne grunn anser mange valnøtt trær å være en ulempe når de slipper stort antall skall-dekket nøtter på bakken i boligområder.

For å hindre tapte nøtter, skal valnøtter plukkes mens de er fortsatt på treet. Alternativt kan de fjernes fra treet blasts med en mutter shaker og samlet fra bakken samtidig.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren alle valnøtter kan du nå for hånd. En stige vil hjelpe deg å nå toppen av en ung, lite tre.

•Bevegelsessensoren valnøtter med en frukt picker montert på en stang å nå toppen av høyere trær. Du kan kjøpe en telescoping wire kurv frukt picker eller lage en enkel ved å feste en blikkboks til slutten av en Pol eller kost håndtak med ledning eller skruer. Plasser kurven eller kan rundt en valnøtt og rist plukkeren forsiktig til mutteren løsner og faller.

• Rist treet med en mutter shaker hvis det er for stor til å plukke for hånd. En mutter shaker er en lukket traktor-lignende maskin med en stor klemme på slutten av en boom. Klemmen lukker rundt stammen og rister treet til alle valnøtter faller.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å plukke valnøtter for tidlig. Før midten av August, vil de være vanskelig å fjerne fra treet fordi de er umodne.
  • Faller fra en stige kan forårsake alvorlig skade. Følg rimelig sikkerhet praksis når en stige til å plukke valnøtter.
  • En mutter shaker kan forårsake døde greiner faller fra treet samt nøtter. Bo godt tilbake fra treet mens mutter shaker arbeider.