Hvordan å bli kvitt din hjem av kakerlakker naturlig

November 7

Hvordan å bli kvitt din hjem av kakerlakker naturlig

Kakerlakker er ikke et tegn på huset er skitne. Deres tilstedeværelse er imidlertid en indikasjon på at de finner din bolig ganske komfortabel fordi den inneholder alle deres behov innen rekkevidde. Med mindre du planlegger å kjøre en mort hotel, du sannsynligvis vil dem til å forlate. Kjemikaliene er en måte å kvitte seg med kakerlakker, men disse stoffene er potensielt farlige for deg, din pets og miljøet. De er også sjelden effektiv på lang sikt. Drepe en masse kakerlakker og mer vil bevege seg i. Kontrollere kakerlakker naturlig innebærer ansette en rekke metoder for å gjøre ditt hjem som ugjestmilde kakerlakker som mulig.

Instruksjoner

•Fjern alle mat kilder for kakerlakker. Dette inkluderer smuler, spill, uvasket retter, pet næringen utelatt, åpne pakker med mat og utklipp i søpla. Ren bak og under møbler og apparater, vaske rett etter måltider, introdusere måltider for kjæledyr og rengjør deres mat retter etterpå, og forsegle søppelsekker lukket med bånd, hyssing eller wire mellom hver bruk.

•Locate og fjerne alle kilder vann for kakerlakker. Få eventuelle lekkasjer fast, mopp under kjøleskapet daglig, tørke kondens av windows og ikke overwater potteplanter. Kakerlakker trenger vann samt mat for å overleve.

•Reduser slitasjen rot. Kaste ut, gi bort eller Resirkuler alt du trenger. Store hauger av ubrukte eiendeler i skap, loft, kjøkkenskap og kjellere ikke mye bruk til deg, men de tilbyr fredelig hvile steder for kakerlakker.

•Spread petroleum gelé tynt øverst i kanten av glass krukkene. Pakk glassene i papir håndkle eller avis og agn med brød dynket i øl eller en søt drink. Kakerlakker kan klatre opp håndkle og i glasset, men petroleum gelé stopper dem fra å rømme. Plasser fellene langs vegger eller avsidesliggende steder som under synker. Drepe alle kakerlakker fange med varmt vann og vaskemiddel deretter skylle og tilbakestille jar fellene.

•Mix like deler boraks og sukker med litt vann og danner en lime. Dette er et giftig agn. Sette det på tallerkener og plasser ut av rekkevidde og synet av små barn og kjæledyr.