Hvordan å bli kvitt blokken hus Mold

March 21

Blokk boligbygging er vanlig for garasjer, boder og andre uthus. Svært ofte ventilasjon og belysning er en sekundær bekymring for disse bygningene, og mange har skitt etasjer. Det mørke og fuktig rom skaper en perfekt grobunn for alle typer mold å blomstre på cinder blokk veggene. Rengjøring mold av en blokk hus er en enkel prosedyre, men ridding blokk hus permanent mold er litt mer involvert.

Instruksjoner

•Åpne alle dører og vinduer i blokken huset for å lage den beste ventilasjonen mulig.

•Kontroller viktigste desinfiserende løsningen i en bøtte, bruker 1 kopp blekemiddel for hver gallon av vann.

•Scrub slagg blokken vegger med en plast skrubbe børste og desinfiserende løsningen. Dette gjelder alle overflater som mold, og det vil ikke være bleket ut av desinfiserende løsningen. Du trenger å skrubbe veggene hardt og grundig, fordi slagg blokkere presenterer en Ruflete overflate som gir nok av steder for mold skal skjule og overleve.

•Tillat desinfiseringsmidlet sitte på plass i fem minutter og deretter tørke det med en fuktig svamp. Vri svamp ut i en bøtte med rent vann, dunk det renset svamp, vri det ut igjen og fortsette tørke.

•Rengjør opp i mold angrep på ting du ikke vil bruke bleke (Lær, for eksempel) med hvit eddik. Bruke eddik med en sprayflaske, la det sitte på mold i fem minutter og deretter tørke den av.

•Tillat blokk huset skal være åpne og ventilert fullt for neste flere timer, så utkast kan blåse ut alle sporene svever i luften.

Tips og advarsler

  • Ridding blokk huset av mold permanent betyr adressering årsaken. Kontroller bygningen lekkasjer og ha dem fast å redusere fukt. Andre gode ideer er å installere eksos fans å bedre ventilasjon eller i flere windows for å øke mengden av mold-drapet naturlig lys som kommer inn i blokken huset.