Hvordan å bleke keramiske gulvfliser

March 12

Keramiske gulv fliser er holdbare, og i de fleste tilfeller, lett å rengjøre. Faktisk, trenger keramiske fliser vanligvis noe mer enn en damp mopp å holde det ser ut som ny. Keramiske gulvfliser som er utsatt for utslipp og trafikk kan trenger litt mer TLC fra tid til annen, spesielt hvis den keramiske flis og grout er utette. Oksygen-baserte blekemidler er et produkt som regnes som giftig og mindre kaustisk enn tradisjonelle husholdning blekemiddel. Det kan trygt brukes på keramiske flis og grout å rengjøre gjenstridige flekker og få frem den opprinnelige glansen av gulvet.

Instruksjoner

•Fyll en bøtte med varmt vann. Dypp en ren svamp i vann og tørk den keramiske flisen med våt svamp. Våt grout ned med våt svamp hvis den også må rengjøres.

•Sprinkle oksygen bleke produktet over områder som må renses. La den sitte i fem til ti minutter, og gni det inn den flis og grout med svamp.

•Bruk en gammel tannbørste å komme i mellom de keramiske flisene og skrubb grout ren. Du må bruke en liten albue fett hvis grout er tungt skitten. Fortsette skrubbing med oksygen blekemiddel til grout kommer ren.

•Bruk en plast scrubby å skrubbe tøff flekker av keramiske fliser seg. Oksygen blekemiddel gjør mesteparten av arbeidet for deg, men bakken-i skitt som ikke har blitt renset på en stund krever litt mer skrubbing.

•Tøm det skitne vannet ut av bøtte og fylle den med rent vann. Bruk en andre ren svamp Skyll den keramiske flisen og fjerne alle oksygen blekemiddel. Du må rense gulvet noen ganger fjerne alle blekemiddel og skitt. Bruk papirhåndklær for å tørke gulvet, eller du kan bare la den luften tørr.

Tips og advarsler

  • Hvis keramiske gulvet ikke er tungt skitne og bare trenger en lysere, kan du bruke en svamp mop for å vaske gulvet. Bare våte gulvet med moppen, dryss oksygen blekemiddel på flisen og massasje det med svamp mopp. Endre vannet og rengjøre moppen før skylling skitt og bleke av keramiske fliser.
  • Ikke bruk skrubbe børster eller tunge skuremidler på den keramiske flisen. Det er imidlertid greit å skrubbe grout disse elementene. Skuremidler kan ripe overflaten av keramikkfliser, spesielt hvis det ikke er forseglet.