Hvordan å bleke Grout rundt fliser

August 27

Hvordan å bleke Grout rundt fliser

Mørtel mellom flisene er vanligvis ganske porøs, slik at det fanger alle typer støv, smuss, olje og annet rusk. Hvis brikkene er lokalisert på badet, grout soaks opp såpe avskum og fuktighet og mold og mugg begynner å dannes på den. Hvis grout mellom din fliser er misfarget, bruk oksygen blekemiddel for å få det hvite igjen. Oksygen blekemiddel kommer i en pulverform, og får inn alle de små porene å bryte opp skitt og andre stoffer som har bygget opp over tid.

Instruksjoner

•Sprinkle tørr oksygen blekemiddel over arket slik det er jevnt belagt med et tynt lag. Bruk en sprayflaske å forsiktig tåke oksygen blekemiddel inntil den danner en tykk pasta om samme konsistens som tannkrem.

•Bruk en skrubbe børste til å skrubbe fuktet oksygen blekemiddel lim inn grout. La oksygen bleke suge i grout i ca 20 minutter. Lett tåke lim hvert femte minutt eller så for å holde det tørker ut.

•Moisten lim med sprayflaske og bruk skrubbe børste til å gjennomsøke grout. Skrubbe til du er fornøyd med hvite grout.

•Fyll en bøtte med varmt vann. Dyppe en ren klut i bøtte og bruke den til å tørke opp gjenværende oksygen blekemiddel. Sjekk grout som du går og skrubbe alle misfargede grout med scrub pensel til den gløder hvitt. Gjenta til alle oksygen blekemiddel skylles fra overflaten.

•Bruk en tørr, ren klut til å tørke flisen, eller la den air-dry.