Hvordan å bleke Grout flekker

September 27

Injiseringsmasse flekker kan være svært motstandsdyktig mot husholdning rengjøringsmidler, selv de spesielt formulert for rengjøring fugemasse. Grout er svært porøs og kan absorbere lett væsker og mineralforekomster, noe som resulterer i vekst av vanskelig satt flekker og forårsaker store hodepine huseiere. For spesielt sta flekker må du bruke en sterk bleaching agent for å fjerne misfarging. Klor — av blekemiddel brukt i Klesvask-kan fjerne selv de rasende flekker, men oksygen blekemiddel har noen imponerende rengjøring evner også.

Instruksjoner

Bruke klor

•Fyll noen klor blekemiddel i en sprayflaske og fortynn den med vann. Klor er for sterk bruke ufortynnet, så legge til cirka fem deler vann til en del blekemiddel. Gjøre ikke bruk klor på farget fugemasse, eller din fugemasse vil bli misfarget. Hvis du prøver å bleke farget fugemasse, fortsette til delen "Oksygen Bleach".

•Spray grout flekken forsiktig å dekke det med blekemiddel. Skrubbe grout, med bad skrubbe børste eller tannbørste. Ta en 15 minutters pause.

•Rinse grout med vann og undersøke det nøye. Hvis noen av flekken forblir, tåke det med den bleike løsningen og skrubbe en gang. Skyll etter 15 minutter. Hvis din grout omgir marmor eller granitt steiner, prøver ikke å utsette steinen til overdreven blekemiddel. Naturlig stein overflater er følsomme for kjemikalier, men de kan tåle små mengder av blekemiddel.

Bruke oksygen blekemiddel

•Mix oksygen blekemiddel pulver med varmt vann i en sprayflaske. Forskjellige oksygen blekemiddel produsenter har ulike anbefalinger for vann fortynning, avhengig av formelen, så les etiketten. Du kan også bruke en oksygen blekemiddel flytende spray, som kommer prediluted. Oksygen bleach er helt naturlig, inneholder hydrogenperoksid- og sikker for farget fuger samt hvit fugemasse.

•Spray grout linjer hvor flekker vises. For grout i gulv, kan du også helle oksygen blekemiddel direkte i Injiseringsmasse linjer, fordi den ikke har egenskapene etsende, skadelig for klor. La flytende løsningen bosette seg på stain(s) i 15 minutter.

•Scrub stain(s) med et firma-bristled skrubbe børste eller firma-bristled tannbørste. Skyll med vann og tørk forsiktig grout.

Tips og advarsler

  • Alltid bruk hansker når du håndterer klor.