Hvordan å bleke flis Injiseringsmasse i dusjen

March 14

Hvordan å bleke flis Injiseringsmasse i dusjen

Injiseringsmasse linjer i dusjen er utsatt for voksende mold og mugg. De blir også mørkere over tid på grunn av konstant eksponering av såpe og smuss. Flekker oppstå fordi fugemasse er porøs, noe som betyr at det vil absorbere materialer som kommer i kontakt med den. Denne situasjonen er det som gjør sterkt farget grout vanskelig å rengjøre. Mange kjemikalier finnes å rengjøre Injiseringsmasse linjer, men ikke alle er heldig for whitening grout, og noen er svært giftig. En ikke-giftig renere kjent som oksygen blekemiddel vil effektivt bleke Injiseringsmasse linjer. Du kan kjøpe oksygen blekemiddel på hjem remodeling sentre eller på nettet.

Instruksjoner

•Fyll en 1-gallon bøtte med varmt vann og Legg ca 1/2 kopp av oksygen blekemiddel eller hvor produsenten anbefaler. Hvis du kjøpte oksygen blekemiddel fra et hjem remodeling center, legge en ytterligere 1/4 kopp til vannet. Denne blekemiddel tendens til å være svakere enn kommersielle versjoner.

•Fjern sprøyta fra sprayflaske og sett inn en trakt øverst på flasken. Fyll sprayflaske med løsningen og erstatte sprøyta.

•Spray hele overflaten av dusjen med oksygen bleike løsning og la den forbli på flis og grout i 20 minutter til 1 time. Ikke la dusj veggene tørr. Periodisk sjekk dusjen og re mette veggene etter behov.

•Saturate en liten to fot av 2 fot delen av Injiseringsmasse linjer etter 20 minutter har gått, og bruk en skrubbe børste eller en tannbørste til å skrubbe Injiseringsmasse linjer. Gi mer innstillingstid hvis Injiseringsmasse linjer ikke er ganske så rene som de skal være.

•Arbeid på små deler av Injiseringsmasse linjer om gangen, mette og skrubbing som du arbeider fra topp til bunn. Arbeide fra toppen av dusjen til bunnen vil tillate skitt å strømme ned over Injiseringsmasse linjer som ennå ikke blitt skilt.

•Thoroughly skyll hver dusj vegg med varmt vann når du skrubbe den. Dette hindrer smuss tørker på tidligere renset Mørtelanker lines mens du arbeider på en annen vegg.

Tips og advarsler

  • Bruke klor eller andre sterke kjemikalier vil kreve bruk av kjemikaliebestandige gummihansker og en respirator. Dusjer er lukkede områder som ikke får tilstrekkelig ventilasjon mens du rense. Du kan bli overveldet av giftige gasser før du innser det.