Hvordan å bleke BH naturlig

March 17

Hvordan å bleke BH naturlig

Hvite klær er spesielt vanskelig å holde ren, som den lyse hvite fargen ikke er tilgivende når det gjelder rester, flekker eller slitasje som forlater et plagg ser kjedelig over tid. BH miste lyse hvit farge raskt som kropp oljer, kremer og svette i direkte kontakt med stoffet. Og klærne slitt på toppen kan noen ganger gni fargen til hvite bra. Selv om blekemiddel er en måte å bleke BH, er bleach en sterke kjemiske som kan forårsake kviser på sensitiv hud. Det er naturlig whitening agenter som fungerer like godt.

Instruksjoner

•Start vaskemaskinen din på en delikat vask syklusen med varmt vann. Legg til din vanlige vaskemiddel. Varmt vann vil hjelpe fjerne noen løs rester som forårsaker kjedelig farge.

•Fyll enten 1 kopp sitronsaft i vaskemaskinen eller 1 kopp hvit eddik. Begge ville arbeide like for å bleke BH. Hvis du foretrekker, bland ingrediensene ved å legge til 1/2 kopp av hver. Sitronsaft vil naturlig bleke pluss legge en sitron-frisk duft til Klesvask syklus. Eddik fungerer bra for en sløv BH som også inneholder lukt, som eddik er en naturlig deodorizer og desinfeksjonsmidler som vil fjerne stygg lukt og bakterier.

•Fyll 1/2 kopp natron i vaskemaskinen, som er en annen naturlig tannbleking agent samt en deodorizer som vil fjerne lukt forårsaket av svette.

•Hang tørr BH utendørs i direkte sollys. Solen vil naturlig bleke i BH. Hvis solen tørke ikke er mulig, plasser BH i tørketrommel tørre omgivelser i tørketrommelen, eller henge tørt innendørs.

Tips og advarsler

  • Vask BH i undertøy poser, som er utformet for delikat elementer som nylons og undertøy. Dette hindrer snagging og mangling av BH.
  • Ikke blander blekemiddel med eddik eller sitronsaft fordi det produsere giftig røyk.