Hvordan å bleke a Cedar Fence

August 7

Cedar er en duftende, holdbart, motstandsdyktig mot av råte tre som er rød-oransje i farge. Begrepet cedar refererer vanligvis til skogen som er avledet fra rødt sedertre, spansk cedar, einer og østlige sedertre. Sedertre er ikke immun mot forvitring, til tross for sin holdbarhet. En cedar fence venstre ubehandlet og utsatt for sollys eller andre vær elementer kan til slutt mister sin rød glans. Du kan bruke en oksygen-baserte blekemiddel tre renere å gjenopprette en cedar tregjerde til sin naturlige skjønnhet.

Instruksjoner

•Vent en skyet dag å bleke cedar gjerdet. Sollys kan skade og misfarges cedar tregjerde hvis det er mettet med oksygen blekemiddel. Vær trenger ikke å bli tatt i betraktning hvis cedar gjerdet ligger i full skygge.

•Mix oksygen bleke produktet som anbefalt av produsenten. Du kan blande de fleste oksygen blekemiddel tre rengjøringsmidler i en stor bøtte; 8 fluid ounce oksygen renere å en gallon varmt vann.

•Fyll noen av oksygen bleike løsning til en pumpe sprøyta. En pumpe sprøyta er foretrukket over en strøm skive fordi en strøm skive som er for sterk kan føre til at skogen skal splinter. Pumpen sprøyter kommer i ulike størrelser som du kan kjøpe online og i de fleste hagesenter.

•Spray cedar gjerdet med oksygen bleike løsning. Bruk en tung sum produktet på gjerdet, og la den suge i sedertre i ca 20 minutter.

•Bruk en skrubbe børste arbeide oksygen bleike løsning i tre; fjerne smuss- og mold som kan være holde fast til gjerdet underveis. Du vil se mens du er skrubbing at sedertre vil begynne å lette og gå tilbake til en mer naturlig tilstand.

•Rinse oksygen bleke av sedertre gjerdet når du er ferdig skrubbe. En vanlig hageslange fungerer godt for å fjerne den oksygen bleike løsningen. Kontroller at cedar gjerdet skylles grundig.

Tips og advarsler

  • For å rengjøre garvesyre (tre ekskreter), må du bruke en kjemisk renere kalles oksalsyre. Bleking produkter fungerer ikke for å fjerne disse flekk. Oksalsyre er giftig, så bruker det med forsiktighet.
  • Ikke bruk klor-baserte blekemidler på sedertre. Klor kan forårsake en ujevn hvithet på cedar. Salt i klor kanneavreise også rester som kan forårsake cedar slå en unaturlig grå farge.