Hvordan å blande betong: to må DIY oppskrifter

January 17

Hvordan å blande betong: to må DIY oppskrifter

Sement suksessen til gjøre det selv prosjekter ved å forstå hvordan å blande og bruke betong. Betong er en av de vanligste og billig bygging materialene på planeten, som består av sand, grus og sement-en blanding av pulverisert kalkstein og pulverisert leire oppvarmet i en ovn. Blande betong ligner bakervarer-følge en oppskrift for å oppnå konsistente resultater.

Instruksjoner

•Lære egenskapene for betong og mørtel før du begynner din gjør det selv-prosjektet og finne ut hvilke blanding er riktig for prosjektet. Hvis prosjektet er ekspansivt og krever stor styrke, bruke betong. Hvis prosjektet krever en blanding av styrke og finesse, følg oppskriften på mørtel.

•Følg den 3-til-2-til-1 blandingen til å fylle ut store områder relativt billig. Bland tre del grus, to deler sand og en del sement. Tilsett vann som katalysator å obligasjonslån elementer sammen. Legg som lite vann som mulig for jobben. I 3-til-2-til-1 miksen serverer grus som fyllmasse tar opp plass samtidig som samlet styrke. Ulempen med 3-til-2-til-1 blandingen er at større grus samlet kan flyte til overflaten under etterbehandling, noe som gjør det uegnet for tynn eller detaljert konkrete programmer.

•Memorize og bruk enkel 3-til-1 mørtel blanding. Bruk tre deler sand og en del sement opprette sterkeste betongen mulig samt betong som er lett å fullføre og detalj med design, maler eller frimerker. Ved å ikke bruke grus mørtelen har en jevnere samlede konsistens, men vil opptar mindre volum enn betong med grus. Bruk mørtel for å fikse ødelagte utendørs skritt og trapper, innkjørsler, terrasser, dekk, dammer, fosser, fjellhaller og statuer.

Tips og advarsler

  • Bruk skarpe mur eller skjøting sand for en 3-til-1 mørtel blanding. Hvert sted du kjøper sand vil bruke en annen term, så det kan være forvirrende når shopping. Unngå ristet, glatt lekeplass sand. Skarpe kanter på mur sand hjelpe holde betongen blandes bedre enn glatte sand.
  • Betong er en syre og kan forårsake kjemisk brenne. Ha sikkerhetsutstyr, hansker, briller og en respirator når du arbeider med betong