Hvordan å beskytte huset og rør under en fryse

June 30

Hvordan å beskytte huset og rør under en fryse

I kaldere vintermånedene, kan vannrør fryse og bryte, forårsaker stor skade på et hjem. Isolerende rør med skum rør å beskytte seg fra fryser om vinteren. Denne slangen, hul i midten og inneholder et slit på den ene siden leveres i ulike tykkelser for forskjellige diametere av rør. Riktig isolerende loftet taket også forhindrer rørene fryser fordi hele huset vil holde varmen, inkludert rørene. Legge til et ekstra lag av isolasjon i taket ditt loftet beskyttes mot varmetap.

Instruksjoner

Isolerende vannrør

•Measure hver lengden på vannrør og kutt skum slangen til ønsket lengde med saks.

•Skyv vannrøret gjennom sprekken på siden av forbindelsesslangen, så trekke av plast striper på hver side av splitten som beskytter limet under. Trykk hver side av splitten med hendene for å forsegle den.

•Wrap isolasjon tape rundt leddene hvor slutten av en del av skum rør møter neste. Kontroller at alle vann rør i hjemmet er isolert på denne måten.

Forsterkende Attic isolasjon og ekstra House beskyttelse

•Reinforce loftet isolasjon ved å kjøre ruller av isolasjon over toppen av den eksisterende isolasjonen mellom gulv bjelkene i loft plass. Denne isolasjonen vil bare hvile på bjelkene av tidligere installerte isolasjon. Hvis bruker isolasjon med papir retarder på den ene siden, kontrollerer du at retarder vender. Kontakt den lokale by bygning avdeling for riktig "R" valve loft isolasjon for ditt område.

•Drain noen vann slanger fortsatt koblet opp til utenfor kraner, gjør det, kan resultere i en burst slange. Også tømme noe vann sprinkleranlegg leverer rør.

•Åpne skap litt i bad og kjøkken slik at varm luft å sirkulere rundt vannrør.

•Still termostaten til minst 55 grader, når vacating ditt hjem for mer enn et par timer. Også angi alle innvendige kraner slik at de drypp litt, som vil holde vann beveger seg gjennom rørene og bidra til å hindre frysing. Hvis forlate hjemmet for mer enn en dag, slå av vannet på viktigste utkobling ventilen og åpne laveste kranen i huset å drenere rørene. Slå varmtvannsberederen.