Hvordan å beskytte huset mot en tyv

August 4

Selv om det er vanskelig å avskrekke krydret kriminelle, kan du beskytte huset mot tyver. Ditt hjem kan ikke være innbruddstyv bevis, men implementere visse mekanismer kan avskrekke tyver fra å velge huset. Hva det koster i dollar og tid til å bedre beskytte ditt hjem kan være vel verdt det for fred i sinnet og din ekstra beskyttelse.

Instruksjoner

Sette inn en innbruddsalarm. Du kan kontrakt med et selskap som installerer systemer og gir overvåking tjenester når alarmen går. Mange systemer ringe umiddelbart politiet på alarmen aktiveres. Alarmsystemer inkluderer elektronisk overvåking, bevegelsesdetektorer og kameraer.

•Kontroller huset mindre tilgjengelig for tyver. Plass lys belysning på plenen foran og veranda, spesielt hvis du ikke har gatelysene. Installere bevegelse detektor lys som skinner når det er bevegelse.

Låse portene og biler og Lukk garasjen om natten. Jo sterkere hjemmet er i mørket og jo mer arbeid tyven må bruke bryte i, det bedre beskyttet hjemmet er fra kriminalitet.

•Få en stor hund med et høyt bark. Vurdere får flere hunden eller redde en hund som nødvendig en hjem. Hunder generelt har bemerkelsesverdig hørsel og kan varsle deg ved første tegn noe er galt.

En hunden viser en territorial art er mer sannsynlig å bjeffe på forbipasserende. Hunden kan skremme eller skremme tyven bort. Ikke bare kan hunder avskrekke en tyv bryter inn i hjemmet ditt, men du har en ny pet å delta din slekt.

•Fix alle brutt låser, skjermer, dører og Vinduer. Hvis du har noen åpninger som ikke fungerer eller er visuelt løs, gi du tyver enkel tilgang til ditt hjem. Avhengig av sikkerheten til nabolaget ditt, ikke la blindene, første etasje eller kjeller vinduer åpne. Ikke la verdisaker som smykker, bærbare datamaskiner eller penger i vanlig visning gjennom Vinduer eller dører.

•Organiser et nabolag se patrulje. Hvis innbrudd har blitt et problem i nabolaget ditt, samle dine naboer og bytter patruljerer nabolaget på kvelden til fots og bil. Får å vite din naboer biler og arbeid planlegges slik at du kan overvåke hverandres hjem når bort eller arbeider.