Hvordan å bekjempe en Isdammen på taket ditt

March 21

Hvordan å bekjempe en Isdammen på taket ditt

Is dammer er rygger av is som overlappes smelter snøen under mot varmere taket. Vanligvis skyldes en tung, samler snøfall og dårlig ventilasjon i loftet rommet, fanget vannet forblir under isen og begynner å lekke inn i huset. Dette kan forårsake skade på vegger, tak og isolasjon. I nødsituasjoner taket kan spyles av fjerner det øverste laget av is, men dette kan skape ekstra isen hvis temperaturen er på eller under frysepunktet. Huseiere kan i stedet opprette en smeltende system for å fjerne Isdammen og hindre ytterligere forekomster.

Instruksjoner

•Fjern noen snø fra taket rundt det berørte området, samt over Isdammen, med snø rake. Dette fjerner både ekstra vekt fra taket og snø kan smelte og opprette ytterligere lekker inne i huset.

•Skjære bena av strømpebukse på lårene ved hjelp av saks. Fyll "rør" med kalsium klorid, forlater ca 3 inches av slangen øverst uten fylling. Knytte de tett lukket. Kontroller at det er ingen mellomrom som ville tillate snøen smelter produkt å lekke ut. Gjøre flere av disse, avhengig av Isdammen, maksimal dekning.

•Shovel snøen raket fra taket av bakken under Isdammen, og gjøre som en overflate som mulig. Plasser stigen slik at det ikke er wobbling; om nødvendig, har en annen person holde den for deg som du klatre opp Isdammen.

•Bruk en gloved hånd å børste av noe flere løs snø over Isdammen. Lå kjemisk-fylt strømper rør over Isdammen slik at de vinkel ned mot kanten av taket. Som smeltende produktet oppløses isen, opprettes det en kanal til å la fanget vannet går på taket.

•Fyll når flere rør og legge dem hver 5 til 10 fot over samme område i taket når Isdammen smelter. Denne fremgangsmåten kan hindre at isen demninger hvis mer snøfall forventes, og kan kjøpe hus tiden i forbereder loftet rommet is dam forebygging.