Hvordan å beholde en Inground basseng stengt i sommer

July 14

Hvordan å beholde en Inground basseng stengt i sommer

Svømmebasseng krever vedlikehold, konsekvent hardt arbeid og penger. Derfor er det ikke uvanlig for bassenget eiere å holde sine bassenger stengt om sommeren. Men husk: gjenåpning bassenget etter sitter fortsatt hele sommeren kan koste mer tid og penger enn bare omsorg for det som om den var åpen for aktivitet, ifølge Allexperts.com. Etterlot et basseng lukket med pumper av kan forårsake enorme mengder bakterier og alger til å vokse stagnancy av vannet og ekstreme varmen av sommeren. Så hvis du vil beholde en inground basseng stengt i sommer, bør du omsorg for det som om det var åpen.

Instruksjoner

•Fjern bladene fra toppen av bassenget dekk med et blad netto. Fjern overbygg og skyll den av med spray slange. Tørr overbygg slippe det bare air-dry. Brett opp overbygg og lagre den i et skur eller garasje.

•Fyll bassenget til riktig nivå og fjerne elementer, for eksempel fryse plugger, som ble installert du winterized bassenget.

•Shock bassenget ved å legge den foreslåtte mengden klor til en bøtte og fylle bøtte med vann. Hell blandingen klor i den dype enden av bassenget. Bruk klor justering diagrammet i ressurs-delen til å bestemme riktig mengde klor bruke å "sjokk" bassenget.

•Kontroller filteret for skade og slå filtreringssystem, la filtreringssystem kjører kontinuerlig i to til tre dager. Stenge pumpen av overnatting tillate døde alger å avgjøre. Bruk et basseng vakuum å fjerne algene fra vannet og slå filtreringssystem tilbake på.

•Juster klor nivået 1.0 til 3.0 ppm ved enten å legge mer klor for å heve nivåene eller en klor nøytralisere å senke nivået av klor i bassenget. Justere pH i vannet til ca 7.4 til 7,6 ved å legge til brus aske å heve pH eller muriatic acid å senke pH. Legge til en pool clarifier og la vannet fortsette å filtrere et døgn.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en solid overbygg, bruke en pumpe for å pumpe ut eventuelle overskytende vann.
  • Overvåke bassenget er klor, pH og klarhet med få dagers og justere etter behov.
  • Filtrere bassenget ca åtte timer om dagen for resten av sommeren.