Hvordan å behandle matoljer Varmeovn

May 27

Oppvarming og gjenbruk matoljer kan være ganske farlig for helse. Derfor matoljer brukes et par ganger forkastes generelt. Men vurderer dyre prisene på matoljer, alternative bruker har blitt oppdaget, og en av disse innebærer varme slik at den brukes cooking oljen kan brukes som en biodiesel. Biodiesels er økologisk, biologisk nedbrytbart og talt ikke toksisk, og kan være gode alternativer for rask-nedbrytende fossilt brensel.

Instruksjoner

Hvordan å behandle matolje for varme

•Filter matlaging olje til noen matrester bruker filteret og la den stå i samlingen

fat for et par timer slik at vann og alle andre partikler bosette nederst.

Oljen skal så rent som mulig slik at konverteringen knirkefritt.

•Feed på biodiesel prosessor med olje. Prosessor pumpen vil ha to ventiler: en grossist og en vender ut. Skru en ende av inntaksslangen for filter til ventilen vendt opp og den andre enden til reaksjon tank ventilen. Kontroller begge endene av slangen er sikre og ta overføring slangen og skru en ende inn i prosessor ventilen vender utover. Fest den andre enden inn i samling tønne ventilen. Kontroller begge endene er fast og sikker.

•Ta overføring slangen og skru en ende i prosessoren ventil vender utover. Fastsette

den andre enden inn i samling tønne ventilen. Kontroller begge endene er fast og sikker.

•Vri åpne ventiler samling fat og reaksjon tank. Så makt på den

biodiesel prosessor bryteren. Dette starter overføring av matlaging olje reaksjon tank fra samlingen fat. Samtidig, varmere i reaksjon tank start oppvarming og sirkulerer. Oljen skal være oppvarmet til 120 til 130 grader Fahrenheit. Overvåke thistemperature med tank termometer.

•Kontroller at olje har nådd ønsket temperatur. Biodiesel prosessor varmer hele kvantumet av olje, som kan ta fra en til fire timer avhengig av faktorer som mengden og kvaliteten på isolering av prosessoren.

•Drain olje fra reaksjon tank til en ren plastbeholder og forsegle lufttett. Olje

er nå en lys gylden farge og passform for oppvarming.

Tips og advarsler

  • Biodiesel prosessor er tilgjengelig kommersielt og prisklasser hvor som helst mellom $200 og $3000 avhengig av utformingen. Prosessoren er et sett med trommer med vik og la rør, kraner og en roterende motor. Prosessoren kan settes opp hjemme hvis du har god kunnskap om sveising og metall arbeid; men kan arbeidet bli ganske griset og tid forbruker.
  • Selv med bruk av biodiesel prosessor gjennomføres hele prosessen i friluft eller rom med god ventilasjon. Pets og barn bør holdes unna prosessoren til alle tider.