Hvordan å behandle epletrær med Blight naturlig

April 29

Hvordan å behandle epletrær med Blight naturlig

Epletreet sykdom på planter - eller brann blight - er en bakteriell sykdom som påvirker blader, blomster, skudd, greiner, frukt og røtter av epletrær, i tillegg til andre trær i Rosefamilien. Yngre trær kan raskt bli drept av dette bakterie, som angir første gjennom blomstrer eller sår på treet før spre. Kraftig regnvær kan lykkes i å spre lys raskt, så forstå hvordan å behandle apple tree blight naturlig og raskt er viktig for å redusere spredningen av denne potensielt dødelige sykdommen.

Instruksjoner

•Prune infisert mildt trær til sunn skogen for å stoppe spredningen av sykdom; Dette er best gjort under sovende scenen av treet om vinteren.

•Sterilize kutte enheten mellom hvert klipp med en løsning av tre deler eddik til en del vann. Nøye beskjære grenene 8 til 12 inches under infiserte veden på treet.

•Prune kun de infiserte delene av større stammer hvis infeksjonen ikke over 50 prosent av bedrift; skjære gjennom barken to inches utenfor canker. Unngå å bruke skarp-vinklet kutt og skrape av alle infiserte barken til sunn tre.

•Treat store utsatt sår på treet med eddik for å desinfisere og beskytte treet. Noen stammer med mer enn 50 prosent skade bør være helt fjernes fra treet og ødelagt.

•Fjern infisert grener sommeren under følgende betingelser: Hvis infeksjoner i små levende trær er i fare for bakteriene sprer seg til den største stammen eller grenene. Hvis det er begrenset infeksjoner i eldre sunn trærne; og i en tid når arbeidet kan utføres i tørre forhold.

•Apply en naturlig mineral kobber spray på treet som Bonide flytende kobber Spray, en soppdreper og Baktericid godkjent for økologisk hagebruk. I motsetning til andre nonorganic kobber spray, dette spray kan brukes både under sovende årstider eller sesonger av vekst, og er trygg på blomster og frukt.

Tips og advarsler

  • Undersøke din epletrær regelmessig for tegn på apple blys, som vises så snart trær angi den aktive vekstfasen. Infiserte blomstrer blir visnet og med en lys tan til rødlig flytende stoff oser av infiserte grener og stammen cankers, som senere vil mørkere etter eksponering til luft.
  • Fjern alle infiserte kvister og greiner fra området etter beskjæring, og brenne dem for å hindre spredning av apple blight smitte til andre trær og grener.
  • Unngå bruk av overhead irrigasjon vann kan raskt spre seg apple blight til andre deler av treet.