Hvordan å behandle en Underlayment som er urin gjennomvåt

January 25

Hvordan å behandle en Underlayment som er urin gjennomvåt

Ulykker skje når det gjelder dyr eller små barn. Urin, som de fleste andre væsker, gjennomsyrer nesten alle overflate helt og deretter tørker, men lukt henger. Derfor når du arbeider med en urin-gjennomvåt gulvet underlayment, først må du behandle lukt. Med lukten korrigert, tetting eller erstatte underlayment er en enkel sak.

Instruksjoner

•Sand urinen sted for et par minutter med middels-korns slipepapir, enten med en sander eller for hånd, å komme til ferskt treverk. Tre kan fortsatt være misfarget fra flekken, men hensikten er å fjerne det øverste laget. Dette gjør i et godt ventilert område eller med fans til å bringe inn frisk luft.

•Spray området med en blanding av en del blekemiddel til en del vann til stedet er helt mettet. La det tørke naturlig. Det vil ikke vondt for å gjenta dette trinnet et par ganger fordi blekemiddel vil bekjempe urinen.

•Apply et tykt lag med Kilz primer hele gulvet. Primer vil hjelpe beholde lukt. Når dette er tørt, et andre lag for å sikre at lukten er blokkert tilstrekkelig. Flekken kan sive gjennom, men lukt vises.

•Sett ned et belegg i polyuretan etasje ferdig over hele underlayment. Dette felle luktene og flekken helt under gulvet under en tykk, lufttette skall. Det vil også beskytte underlayment fra fremtidige væsker eller mer urin.

•Lay flis, laminat, teppe eller løvtre over underlayment til slutt fra gulvet slik at urin stedet ikke er merkbar.

Tips og advarsler

  • Unngå duftende spray, deodorizers eller spot fjerning. Dette er ikke utformet for langsiktig fjerning eller cover-up.
  • Som en siste utvei når ingen andre metoder har jobbet for å bli kvitt lukt, rive ut underlayment inndelingen som inneholder urin flekken. Det er usannsynlig at du må erstatte hele gulvet, som bare styrene som har flekker må tas og erstattet.
  • For å unngå fuktskader, sørg for at underlayment er helt tørt før du bruker polyuretan eller plassere tepper eller andre gulvbelegget over den.