Hvordan å behandle en Stevia plante

August 17

Stevia er en helt naturlig, kalori-fri søtningsmiddel som kan brukes i stedet for sukker. For alle som ønsker å unngå tilsetningsstoffer av syntetiske sukker substitutter, tilbyr stevia et økologisk alternativ. Selv om det ikke anbefales å brukes i baking, kan den brukes med hell sauser og mange andre matvarer som søtningsmiddel for kaffe, te og andre drikker. Hvis du har vokst din egen stevia plante og er klar til å høste det, kan noen enkle trinn gi en stor forsyning av en helt naturlig søtningsmiddel for kitchen.

Instruksjoner

•Harvest din stevia plante i sen høst, før den første frosten. Jo lenger du venter å høste din stevia plante, den søtere det endelige produktet kan bli som temperaturer intensivere de søte egenskapene av anlegget.

•Skjære grenene av din stevia plante med beskjæringssakser, la ca fire inches på undersiden av avslaget å din stevia plante produserer en stor avling neste år. Hvis dette er ditt andre år med dette anlegget, vil du erstatte den med en ny kutte neste år.

•Strip bladene grenene du slettet fra din stevia plante. Du kan også legge tips av stilkene å høste hvis du ønsker.

•Lay blader på en skjerm eller netto i et område med god luftsirkulasjon og fullt sollys. På varme dager kan tørkeprosessen være ferdig i så lite som 12 timer. Tørking ganger over 12 timer begynner å svekke stevioside innholdet i anlegget, gjør det litt mindre søt.

•Crush tørkede blader i en kaffe jeksel. Du kan gjøre dette for hånd, hvis du foretrekker. Lagre stevia pulver i en lufttett beholder etter sliping.

•Legg ¼ kopp finhakket stevia overlater til en kopp varmt vann og la blandingen sitte i 24 timer å lage flytende stevia ekstrakt. Kjøle løsningen etter 24 timer.

Tips og advarsler

  • Mens en food dehydrator kan brukes for tørking prosessen, er det sterkeste som dette kan låne en bitter smak til stevia bladene, redusere kvaliteten på den endelige stevia pulveret.