Hvordan å behandle en lett brenne

June 23

Hvordan å behandle en lett brenne

Mindre brannsår påvirker bare det første laget av huden. De er ikke alvorlige nok for legehjelp fra en lege hvis de dekker en betydelig del av kroppen, og selv da, som med solbrenthet, det ikke vanligvis nødvendig. Men kan brenner bli verre enn de ville ha vært hvis du ikke tar vare på brenne så snart det skjer. Dette er skyldes at burns fortsette å spre til de stoppes. Første steg er å fjerne deg selv fra årsaken. Etter det, må du følge noen enkle instruksjonene for å behandle brenne.

Instruksjoner

• Kjør kaldt vann over brenne så snart det skjer å redusere ømhet av området senere hvor dyp brenne går. Burns spredt til de stoppes, og kaldt vann vil stoppe spredningen. For en mindre brannsår, 10 minutter vil gjøre bra, men for mer alvorlige forbrenninger bør du la det på opp til en halvtime. Solbrenthet, bruke en dusj.

•Ta noen smerte relievers for komfort.

•Apply en brenne krem i brennelisten. Gni på med rene hender, eller bruk en bomullspinne. For mindre solbrenthet fungerer en aloe bra å helbrede og lindre ubehag. Det er virkelig ingenting mer du kan gjøre for en mindre solbrenthet, unntatt vente.

•Dekk med en bandasje å forhindre at sensitive huden fra å rive.

•RUB på en antibiotika sårsalve neste dag og holde dekket i minst to dager. Bruke flere salve etter behov.