Hvordan å behandle en kirsebærtre forderve

October 9

Hvordan å behandle en kirsebærtre forderve

Cankers er blemmer eller dødpunkter som danner i bagasjerommet eller stammer av trær. Ifølge University of Minnesota forlengelsen, cankers form av flere grunner, inkludert bakteriell og soppinfeksjoner, fysiske skader forårsaket av Luke whackers og gressklippere eller miljøskade forårsaket av solen, fuktighet eller insekter. Behandle kirsebærtre cankers innebærer isolere infiserte området, fjerne den før den sprer seg og behandle canker mot fremtidige soppvekst.

Instruksjoner

•Skjære bort noen skadet grener med beskjæringssakser, betaler oppmerksomhet å gjøre kutt så rent som mulig. Gjøre kutt minst 6 til 12 inches under canker, eller så nært stammen som mulig.

•Ta cankers fra stammen ved å klippe bort de syke bark og med en skarp kniv. Klippe bort de bark og en 3-tommers diameter rundt canker, kutt igjen skape ren for å unngå ytterligere skade.

•Deponer canker-infiserte tre, bark og braches brenner eller begrave den minst 6 inches i bakken.

•Rengjør verktøyene brukes til å fjerne canker med rubbing alkohol for å hindre spredning av bakterier og sopp infeksjonen.

•Spray treet med en kobber sulfat soppdreper i avdøde September eller oktober å hindre eventuelle fremtidige fungal cankers. Programmet i løpet av høsten vil hindre mulig skade på treet med nye blader og blomster, som fremkommer i våren.

Tips og advarsler

  • Kuttet ut kirsebærtres cankers i løpet av tørt vær å redusere spredningen av sopp spores til nærliggende trær fra spruting fuktighet.