Hvordan å behandle en aske treet med Brown på grønne blader

August 27

Hvordan å behandle en aske treet med Brown på grønne blader

Anthracnose er den viktigste årsaken til brune flekker på grønn aske blader. Det er forårsaket av en sopp som heter Gnomoniella ordensbånd. Ikke bare det infisere blader, men knopper og kvister også. Våren infeksjon forårsaker bladene blitt forvrengt, med lys brune flekker langs venene. Flekker er store og uregelmessig i skyggen. Hvis soppen sprer, kan bladene drepes, faller av tidligere enn de skal. Behandle brune flekker på aske blader med forebygging og kontroll metoder.

Instruksjoner

•Apply protectant spray hvis din Ask angrepet av anthracnose ofte. Mål for tre anvendelser av en soppdreper som inneholder mancozeb. Først skal våren som knoppene er forming. Å bruke når knoppene har grønne tips og igjen når bladene er halvparten vokst. Programmene vil vanligvis skje 10 til 14 dager fra hverandre. Følg instruksjonene på etiketten for programmet priser.

•I høst, rake opp bladene som er plaget med brune flekker. Drepe dem ved å kaste dem vekk, kompostering dem, brenne dem eller begrave dem. Dette vil redusere spredningen av soppen.

•Fertilize trær å oppmuntre vigor. Gi dem mat våren eller falle. Hvis du bruker det våren, gjøre det omtrent en måned før de siste forventede frost. I høst, planlegge det for en måned etter den første frosten.

•Skjære av død, skadet og radmager vekst å tillate bedre luftsirkulasjon innenfor treet er kalesjen. Cankered grener burde bli fjernet så snart du dem..

•Thin ut kronen, holde sunneste grenene. Dette vil også la i mer luft og la bladene tørke raskere.

Tips og advarsler

  • Vann Ask om morgenen i stedet for kvelden. Dette reduserer sannsynligheten for sopp og mugg utvikling.