Hvordan å begrave elektriske kabler

October 13

Hvordan å begrave elektriske kabler

Nasjonale elektrisk koden (NEC), artikkel 300.5 tabell 300.5, dekker installasjon av underjordiske ledninger systemer. 1-kolonnen i tabellen 300.5 dekker behovet for direkte begravelse kabel installasjoner. Avhengig av plassering og metoden for begravelse varierer nødvendige dybden for direkte begravelse kabel fra 18 inches to 24 inches. Studere kravene i artikkelen 300.5 tabell 300.5, og være sikker på å få den nødvendige elektriske tillatelser før foretaket dette prosjektet. Denne artikkelen vil vi anta at kabelen vil mate en sub-panel installert i en garasje på privat eiendom.

Instruksjoner

•Før begynner faktisk gravearbeider, kaller de lokale utilities, telefonselskapet, og kabel-selskapet å finne ut om de har noen gravlagt kabler eller rør i området du vil grøft. Du kan utforme din grøft med trenching spade. Merke lengden og bredden på grøften med trenching spade. Nøye fjerne torv i firkanter, og avsette blokkene. Du erstatter torv denne etter kabelen er på plass.

•Bruk makt fjøl, starte utgravningene en grøft minst 20 inches dyp. Ifølge artikkelen 310.5 tabell 310.5 av NEC, en minimal begravelse dybde på 18 inches på bolig og gå sikrer et par inches dypere du at minimum dybden vil bli møtt. Begynner i midten og fungerer begge veier å komme så nær bygningen som mulig med fjøl. Når den viktigste delen av grøften er fullført, avslutte ut ender med trenching spade. Når grøften er fullført, kan du bestemme hvordan du skal ta underjordiske materen kabelen inn i huset/main-bygningen. Hvis du tar det om en kjeller vegg under klasse, må du beskytte den med en trykkbrakett av stive kanal.

•Bruk kjernen drill og riktig størrelse kjernen litt, bore hull gjennom kjelleren veggen. Måle tykkelsen på veggen og legge 3 inches for kanal ermet. Klipp, og de bur et stykke stive kanal kutt til denne lengden. Skru en kanal slutt foring på plass på den ene enden av denne ermet og slip den gjennom hullet i kjelleren veggen. Hold den tett på plass mens en hjelper skruer en annen slutt foring på plass på den motsatte enden på motsatt side av kjelleren veggen. Slutten foringer ikke bare hjelpe holde ermet på plass. de holde kabelen blir avkortet på endene av ermet. I henhold til artikkel 310.5(D)(1)(2), kabelen må beskyttes helst der det kan bli utsatt for skade.

•På den andre enden, vil du bli bringe kabelen til garasjen klassetrinn. Bore et hull gjennom bygningen veggen og opprette en brystvorte/ermet mye som vi gjorde for å angi kjelleren unntatt på dette ermet vi vil bare bruke slutt foring på den ene enden. Vi vil legge en "LB" condulet der ermet avsluttes veggen og vi vil skru en lengde på kanal til åpningen i "LB" som strekker seg til bunnen av grøften. Det vil bli slutt foring plassert på grøft enden av denne brystvorte å beskytte kabelen fra slitasje.

•Når kabelen er lagt og kontrollert, etterfylle grøften. Hvis etterfylle inneholder skarpe steiner, biter av betaling, osv., må du beskytte kabel med en løpende bord. Erstatte torv og tamp på plass.